حالا بریم خونه ننجون امروز سال شووَرش بود... (sm172)
دلم برای پدر و مادر پدرم تنگ شد (sm172)
شب جومه خوبی داشته باشید فرزندانم (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا بریم خونه ننجون امروز سال شووَرش بود... (sm172)
دلم برای پدر و مادر پدرم تنگ شد (sm172)
شب جومه خوبی داشته باشید فرزندانم (sm127)
شبا میام دم خونه ی تک تکتون از اونجا کش میرم (sm70) (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر پدربزرگ مادربزرگات زنده فردا رو کامل برو پیششون... گور بابای مال دنیا (sm50) منم فردا میرم سر خاکشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم محسن یگانه رو خریدید ؟؟ من به خاطر دانلودش ام از موبایلم عذر خواهی رسمی کردم
خداییش دوست دارم ولی عادت ندارم ، ولی بازم چشم ... سعیم رو میکنم که بخش لایک دونم رو فعال تر کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همین تریبون هم از همه عذر میخوام
آرزوت رو دوست دارمنقل قول:
من تا حالا آدمی که اینقدر جنبه داشته باشه رو پیدا نکردم وگرنه این نبود حال و روزم
از نظر اون اشتباهی هم بگم که من خیلی وقته یاد گرفتم از فایلام بک آپ بگیرم ، مخصوصا پروژه هام ، هم توی سیستم ، هم توی ایمیلم میذارمشون ... بعد هم اینکه مرد گریه نمیکنه ، قدم میزنه سیگار میکشه بعد میاد گفتمان میکنه ... اون موقع دیگه طرف حساب کار دستش میاد
از همون موقع هم دوسش داشتم نیگاه تو رو خدا (sm127)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رحمتش کنهنقل قول:
روحش شادنقل قول:
فقط یه مادربزرگم در قید حیات هستش که قرار از فردا شب بیاد خونه ما به مدت یک هفته ...نقل قول:
اما چه فایده که دیگه حواسش درست و حسابی سر جاش نیست ...(sm50)
دهنت پیمان ، این حرفت خیلی قشنگ بود حتی میتونه با نقد من رقابت بکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه بدنت رو فرم نبود وگرنه میکندیش (sm2)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم پیدا شدی دادا ، سرحالی؟ میزون هستی؟ (sm127)