کانی ها
لفظه با تربیتیه کونی ها(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
کانی ها
لفظه با تربیتیه کونی ها(sm2)
جفت رسولا موکل من اسمتون صدا زد بیایید حاضری بگید (البته رسول سیاه و سفید دیگه روح الله به حساب میاد) (sm120)
(sm2)(sm2)
ولی خداییش بنده خدا حق داشت روح الله بخونه.سریع که نگاه کنی به یوزر بخاطره اون اچ و ار اول اول روح الله به ذهن میاد
روح الله سیاه و سفید (sm2)
هم یوزرش عتیقست هم اواتارش(sm2)
این بی پولم رو از رو عکس استاد بردار (sm120)
نه باید باشه(sm2)
همه دیگه فهمیدن که پول نداری - اونایی رو هم که نفهمیدن من خودم میدم بهشون فروکنن تا بفهمن (sm2)
من اواتارم یه چیزه دیگه بود اشترم دیوث برداشت اینو جاش گذاشت.منم به عنوانه اعتراض برداشتم روش نوشتم پول ندارم(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
گلریزون میکنم به لطف مسلمین انجمن پول آلبوم جور میکنیم (sm2)
خدا خیرت بده جوون(sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)امیر ازین میلاد دیوث بگیر خودش کلا استاد استاد میکنه شهرام گوش میده
اون اواتاره فوتوشاپ بود (sm2)(sm2)
عکسه ماشینمو که قرار بود واسه هادی بفرستمو ازش بپرسید چه عکسی فرستادم.اینو فرستادم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه تو چه میفهمی گوسپند ..
برو 60 مگ دان کن ..
زر نزن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کانی: اجسام غیر آلی با ترکییب شیمیایی مشخض و ساختار بلورین خاص(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا کاشکی منم دختر بودم مگه بد بود مارو سوار ژیان عتیقه ات میکردی میبردی دور شهرو میزدیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زرت
افرین.رو ژیان تاکید کن بلکه این اشترم بیخیال بشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش ما اینجا با شیمی کاری نداریم.فقط با عضله کار داریم(sm2).قزوینیا مثه اینکه میگن کان.کانی هم میگن حتما(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدی! خودم رفتم گرفتم امروز (sm2)نقل قول:
خب پس.نقل قول:
اقا ژیان کیلو چنده بی ام دبلیو دارم(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
باشه داداش بی خیال اصن همون ترک سوم هم چناننقل قول:
اشترم.عشقم.ببین من پول دادم هادی رفت البومو خرید.دیگه ولم کن(sm2)
خودش از ترکه سوم اومد بیرون و تو هنوز توش موندی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث تو پول دادی ؟ رو که رو نیست سنگ پای قزوینه (sm2)نقل قول:
(sm2)من ب خدا هنوز گوش ندادم ترک سومو و آلبوم یراحیم گوش ندادم....خدایش منتظر ترک سوم امیر بی گزندمنقل قول:
بز عكستو تدوين كردم در حده هاليوود.هزينشه خب.عاشق چشم و ابروت كه نيستم(sm2)نقل قول:
البوم يراحيو گوش ندادي؟نقل قول:
سريع از جلو چشام دور شو تا نزدم كتلتت بكنم(sm2)
دیوث تو جان به اضرائیل نمیدی ....اونم زدی یه افکت رنگی دادی که خودم سرچ کردم یادگرفتم (sm2)نقل قول:
اسم بردن لیلا فروهر از چاوشی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته فکر کنم قدیمیه . من چون الان داشتم تو اپارات اسم چاوشی سرچ میکردم تازه دیدم خودم
حالا بی خیال...ولی مطمنم خوب خونده(sm2) ترک سومش چی می خوند؟ چرا تو ریمیکس هات از کارای یراحی استفاده نمی کنی؟نقل قول:
اون برنامه كه استفاده كردم ماله سيستم عامل ios بود.حالا هي برو اموزش ببين(sm2)نقل قول:
مناسبت نداشته خبنقل قول:
آلبوم یکی هست رو داشت رفتی فروشگاه ؟ (sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اضرائيل. دوزار سوادم كه نداري(sm2)
دادا من ک منتطرم هم چنان از ریمیگس هات لذت ببرم ادامه داره که؟(sm59)نقل قول: