(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) ببین تا کجا ما رو بردی ها (sm120) من اومدم در مورد گیتار توضیح دادم حالا رفتیم سراغ موسیقی مونو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار یه کلام بگم ختم کلام : موسیقی ما در این حد نبوده نیست نخواهد بود (sm120) این آفات فرق گوز چسو نمسدونن حالا راک بسازن ؟!(sm2)
من اگه در مورد گیتار گفتم بر حسب تجربه 20 ساله بود (sm120) زمانی که من گیتار تدریس میکردم به مدت یکسال ، این آفات داشتن تیله بازی میکردن (sm120)
نقل بعدی : در مورد عمق موسیقی و تاثیر آن بر قبایل وحشی جنگلهای آمازون نباشه صلوات(sm2)
(sm77) اصن چه زبطی داره به رضا صادقی (sm70)حالا که گفتی بزار بگم (sm120) از این نظر بنده معتقدم سال 80 تا 84 دوره طلایی موسیقی بود و 10 ساله موسیقی تمام شده رفته و دیگه چیزی نداره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوم اینکه من در مورد گیتار گفتم چجوری ربطش دادی به رضا صادقی ؟ (sm77)
این اسکلو (sm70)اصن اصل مطلب در مورد گیتار بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرد حساب من که دارم میگم سیروان آفت موسیقیه (sm70) سیروان ملودی و تحریر غربی رو با شعر خزعبل ایرانی معجون کرده داده ملت ! چند بار بگم ای خدااااااا (sm178)
(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ربط داشت که اسم مونو اومد (sm120)با همین تفکر 10 ساله داریم درجا میزنیم چون ما تو موسیقی پشم خارجیا هم نیستیم پس پشت هم به ریدنمون ادامه بدیم و چس ناله هامون و گسترش بدیم (sm2)
بررسی جنگل آمازون هم در برنامه بعدی (sm2)