کریم مصطفی بنزما کمر خالی بی حال ...توپ طلا میگیره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کریم مصطفی بنزما کمر خالی بی حال ...توپ طلا میگیره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شماره 7 اونجا بازنشتست شد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بازوبند کاپیتانی رئال خیلی نحسه خیلی(sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاج رضایی خیلی حرف خوبی زد
اتوبوس پارک کردن جلوی دروازه نه غیر اخلاقیه نه غیر قانونی(sm100)
هر کی میتونه با اتوبوس نتیجه بگیره بسم الله(sm2)
کریم تو تیمی که گندشون باشه خوب کار میکنه مثل لیون و فرانسه ی الاننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میشینه به بازیکنا خاطرات یو سی ال و رشادتاش رو تعریف میکنه (sm2)فک کنم اونجا بش میگن اقا کریم (sm2)اخه تو ایران به نکونام و کریمی میگن افا جوادو علی اقا (sm2)
اتوبوس فقط اتوبوس اینتر مورینیو (sm2)لامصب با تانک هم نیمشد چپش کنی (sm2)ساموئل -لوسیو رو میزاشت وسط کنارش هم چیوو و مایکون جلوشون هم کامبیاسو (sm2)نقل قول:
بهش میگن حاج کریم(sm2) لاشی 26 سالشه ولی پدربزرگ بازیکنا حساب میشه(sm77)نقل قول:
ریبری و نصری هم که نیستن جولان میده خفن(sm2)
میگه اره گریزمن جان من با پای مصدوم 70 دیقه بازی کردم تو فینال یاد بگیر فصل بعد میای پیش خودم اموزشت میدم(sm2)
کیهیل محروم شد
اسپانیا از کیون اورد
اون بازی کل بازیکنا رو یه خط بودن من بیشتر از اینتریا استرس داشتم(sm2) توپ میرسید بهشون مستقیم زمین غارسا میفرستادن 90 دیقه این صحنه تکرار شد(sm2)نقل قول: