(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)
سینا (sm2)االبوم میزنی هان ؟ دارم برات (sm2)
خبر از شما آپ از ما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیست گوشیایی که امیر تا حالا داشته (sm120)
پولداریا امیر (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100تومن قبض اومد نتو رفتم در خواست قطع دادم قطع کردن خخخخ ریدم تو مخابرات با سرویس دادنشون نامردا 200 مگ دتنلود می کنی 500 مگ کم می کنه دو دقیقه میچرخی تو نت 100 مگ میندازه خیلی دزدن
پایان Game of Thrones…
نویسنده ی Game of Thrones یعنی George R.R Martin به تازگی اعلام کرده است که بعضی از طرفداران درمورد پایان این سریال حدس های درستی زده اند!
او در ادامه گفته است: من دوست دارم در پایان این داستان همه متعجب شوند، دلم نمی خواهد داستان من داستانی باشد که پایانش قابل پیش بینی باشد ولی چون از قبل برنامه ریزی کرده ام دیگر الان نمی توانم پایان را تغییر دهم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
fd fd fd fd sd [hk (sm118)
شبیه رویانیان نیست ؟!(sm30)
(sm2)
(sm59)
مخابرات (sm3)
نیم ساعت نیست نشستم پای نت ، 100 تا کم شد
فقط صفحه رُ باز کنی و یه رفرش 100 تا کم میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دزد ترین (sm3)
وقتی مخابرات دست **** باشه همین میشه(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول کادر و ... رو باید ما بدیم (sm3)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
20 سال دیگه ، همه به عکس های الان میخندن (sm120)
ولی خداییش تیپ و قیافه خیلی ضایعه بوده اون زمان(sm120)
اون ممد نجفی از همون جوونی شیک پوش بوده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان رئیس میراث فرهنگی گردشگری شده(sm120)
(sm2)نقل قول:
استعفا داد الان دیگه نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الان دارم میرم واسه عوض کردنش (sm3)نقل قول:
دو دفه رفت مجلس واسه وزیر شدن ، رای ندادن ، حالا هم حتما مجبور به استعفا شده به خاطر ... 88نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
کجاست بگو ... (sm50)
قله ی خوشبختی ... (sm50)(sm81)(sm1)(sm88)
Mohsen Namjoo - 03 Adame Pooch آخرش (sm50)نُتای معکوسش فوق العادس
خاکستر ... (sm50)(sm50)
تو که نیستی ... (sm50)(sm81)(sm1)(sm88)
آخرین ای دل صاب مرده ... (sm50)(sm88)
از دلتنگی (sm50) و بغض (sm81) به دلیل کمبود وقت می گذریم
عصا ... (sm50)(sm100)(sm50)
اسیاتک اگه تو شهرتون هست بگیرید اول ای اس پی کشور شد امسال
فقط سایتشو برین کف بر میشین
مشترکا با شاتلنقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتای معکوس چیه؟(sm77)(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دل نگیر این تا یه اصطلاح یاد میگیره تو شیپور میکنه به همه میگه ، منظورش آکورد معکوس بود (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقای رضای گروه آریان
چرا الان کریو خریدم یوزر پسورد نداد ؟!!!
خب اینکه یه چیز معمولیه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب ممر که تا الان نمیدونست ، بزار یکم ذوق کنه بچم (sm59)
سلام خوبین(sm121)
ما فک کردیم فقط دانشگاه نرکدس بارانم شده نرکده(sm25)
خیلیم افتضاحه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بیتر...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کجای اهوازی؟
تو همون محمد نیستی که عکس پرایدتو گذاشته بودی؟ توی حیاط... خونتونم سمت باهنر و 100دستگاه بود؟
(sm77) نه باو من بمیرم نمیرم باهنر و 100 دستگاه زندگی کنم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدمای مَلَنگِ بیرؤیا، آدمککوکیای سردرگم
بسکه به استوانه پز دادیم، شدیم آجرپزای جادهی قُم
آدمای همیشه در صحنه، آدمای همیشه تو میدون
همه خوشحال و شاد و خندونیم، پا میکوبیم تو برکهای از خون
درِ مغزامونو رو هر فکری بوی آزادی میده می بندیم
بستنیِ عروسکی ماییم، چوب توی پاچهمونه... میخندیم!
ملتِ نشئه از صدای «معین»، ملتِ مست توی آنتالیا
ملتِ باددوستِ پرچمپوش، ملتِ پرت مونده از دنیا
تنقیه میکنه خودش رو مدام با یه عالم گذشتهی الکی
ملتی که هنوز غمگینه از خداحافظیِ «دهنمکی»
ما از این دست آدما هستیم،
لایکزنهای غالبن قهار
قطرههای یه فاضلابِ بزرگ،
رمههای یه گلهی بیمار
برای ماشینای قسطیمون، تخممرغ میشکنیم و دلشادیم
تو یه زندون گندهایم عوضش واسه تولیدِ مثل آزادیم
انقلاباتِ فیسبوکانه راه میندازیم از رو بیکاری
مشتِ محکم می شیم توی دهنِ دشمنای همیشه تکراری