سینوس
نمایش نسخه قابل چاپ
سینوس
کسینوس
تانژانت
کتانژانت
(sm56)
(sm128)
(sm59)سهند چی میگی
شوخی میکنم با ساسی(sm2)
ماشالا چه سیبیلاییم داره(sm2)
مشتق و سینوس هیپربولیک و کسینوس هیپربولیک ، سکانت و ... غیره رو یادتون رفت (sm59)
بله بله گزینه های پیشنهادی شما هم برای اسم گذاری آلبوم مناسبه(sm59)
- (sm50)
عاشق منه
دوس داره منوووو
(sm224)(sm224)(sm224)
(sm50)من کیسه ها میدوختم
باشه.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیسه دوز برو کیسه تو بدوز(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بینم گربه ات چی شد؟(sm51)
- (sm50)
یه زن هم نه داریم برامون جا کشی کنه (sm50)
میخواستم بگم که ویرایش کردی(sm2)
حالا بگو به بینم نظرت به آغا نزدیک هست یا نه !؟ (sm59)
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سحن بزرگان: همه جاکشيد(sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زن هم نه داریم باهاش نمازِ جماعت به خونیم (sm81)
اینو کدوم بزرگی گفته؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون بشه پیش نماز (sm118)
اولش مگه این نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زن هم نداریم برامون جا کشی کنه
چه وسواسی داره(sm2)
ایت صادقو محسنم که لال به دنیا اومدن(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولش بود :
یه زنی هم . . .
بعد دیدم یه زنی شبیه گفته ی آغا میشه ویرایش کردم ! (sm2)
حالا من که خودمو می کشم ولی درکل زن داشتن حس جالبیه (sm51)
(sm81)
دست میاد رو کمرش از تو جیبش گل میده (sm50)
موضوع بحث رو نگرفتم راجع به چیه (sm178)
زن میخوایم
خیلی هم خوبنقل قول:
عروسی دعوت کنید رقص کوردی با من آقا هادی (sm128)
آی لیدی در اتوبان چه تند میرانی ...نقل قول:
صادق واحدی - کسی به نامِ خدا - نمی دونم
دست بیاد رو کمرِ تو (sm50)
کی به من زن میده تو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازصابر بپرس بهت مى گه(sm50)
(sm50)You are one in a million