باشه دیوث تو پول دادی خوبه؟ 20 تومنم دادی به جای 12 تازه 8 تومنم نفع کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باشه دیوث تو پول دادی خوبه؟ 20 تومنم دادی به جای 12 تازه 8 تومنم نفع کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@Mo$en(sm10)
بله ايشالله كه ادامه داره ولي معلوم نيست بعدي كي باشه.ميخواستم ميكس بعدي رو درست كنم ولي دستم بند شده وقت نميكنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
@Mo$en
(sm74)
ی سوت بزن(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از " مرتضی پاشایی " !؟ (sm77)
نمی دونم ! (sm74)
آره ...(sm59)تلفن شو نداری ؟ دیگه تا اونجا نری نداشته باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم
هرکی بگه اره(sm2)(sm2)
مشنگ قرمز کرده ارم ماشینو(sm2)
(sm2)
تو کی میخوای آدم بشی ؟ اینو که همه دیدن (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سی دی رو خودم داشتم . یکی اومد خونه مون بر داشت برد ! منم توی رو در وایسی چیزی نگفتم ! (sm74)
چرا شمارش رو دارم ! فردا زنگ میزنم خبر میدم بهت ! (sm176)
من به احترامه علی پهلوان،این خواننده بزرگ اواتارمو برای همیشه تغییر دادم
(sm30) تو دیگه چه موجودی هستی (sm2)نقل قول:
آی خدا داشتم چای میخوردم ریخت روپام (sm2)
گفتم هركي بگه اره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مثلا چه فرقی کرد ؟ (sm2)
وایسا خودم درستشو دارم بت میدم
نقطشو كامل كرده فقط(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفیدو خاکستری کرده(sm2)
اشترم،انقلابي در تاريخه فوتوشاپ(sm2)
خطر دیوث (sm2)
تازه متوجه نکته علی پهلوان شدم(sm2)
خسته نباشي(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیلیش زیاده(sm2)نقل قول:
اشترم ديوث تو كه موبايل نداشتي ماهواره هم نداشتي تازه شبكه ٣ هم برفكيه.با چي عكس ميگيري(sm2)
ميخوام هركسي متوجه نشه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضیا هنوز پلمبه نایلون روش باز نشده تو کارتن نمیخواد باز کنه ؟ (sm120)
خداييش اين ذهن و خلاقيتي كه دارمو درست استفاده ميكردم الان شده بودم مديرعامله اپل(sm2)
خیابونا شلوغه امروز رفتی بیرون ؟ (sm74)نقل قول:
چي؟كجا شلوغه
اشترم،مرفح بي درد(sm2)
میگم رفتی خیابان شلوغ بود ؟نقل قول:
اصفهان هميشه شلوغه امروز و ١ ماه پيشش فرقي نداره
(sm120) دم عید شلوغ ترم میشهنقل قول:
تو سي دي بيبيو كچل كردي چه احتياجي به اينا داري(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سی دی بی بی که اینارو نداره (sm70)اینا خیلی باارزشه !نقل قول:
اشترم ساعت دیگه 3 تا پست رو فراموش نکن خالی دادم (sm59)