بفرما.٨٠٠ تومن پول داده.مرفح بي درد(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
بفرما.٨٠٠ تومن پول داده.مرفح بي درد(sm2)
يه ٣٠٠ داري دستي بدي؟ ميخوام برم روغن عوض كنم پول ندارم(sm2)
ديوث چيكاره سنه من داري سرت تو سي ديات باشه(sm30)
(sm2)ریدم تو حلقت خواستم بدونم چند سال زیرشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردك باز پسرخاله شدي؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسرخالیه چیه باهم هستیم حالا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قول دادم که در این شعر فقط من باشم
تا خودم با همه خود باشم و تنهای خودم(sm50)
ناراحت شدی ؟ ببخشید ولی جنبه شوخی داشته باش توام بگو مگه چیه ؟ (sm2)
راستشو بخوای خواستم روز تولدت تاپیک بزنم همه بیان بت تبریک بگن خلاصه جشن برات بگیرم (sm2) (sm111)
(sm27)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمش گرم . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیدم رادیو پیر اصلا پخش نکرده ! همون جور که کارای " شاهین " و " کیوسک " رو پخش نکرد و نمی کنه ! (sm25)
به قول بهرام نورایی : یه مشت نون به نرخ روز خور . . . (sm118)
حامد فرد داخل زندگی می کنه یا اون ور !؟ (sm54)
عکسش رو با مهد موسوی دیدی !؟ (sm50)
آره منم فکر می کردم داخل باشه ! (sm132)
ولی توی این آهنگ آخری جوری گازش رو گرفت که من پشتم لرزید ! (sm54)
مهدي موسوي قرار بود كار منتشر كنه باهاش؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه فکر نکنم ! فقط این عکس رو گذاشته و از کاراش تعریف کرده . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
یه پولی برسونین من اینو بخرم .. (sm74)
(sm19) چی شد عزیزم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دان شد در حال بررسی هستم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربون بررسی کردنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار دیگه ip رو بده با آموزشش ..
ip چیه ؟؟نقل قول:
آموزش : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کد فعال سازی ..
8666226667538886نقل قول:
هیچی برا من باز نمیشه میگه این کد قبلا شخص دیگه تو سیستم دیگه استفاده کرده ..
کد دیگه نداری خب ..
خب تو میخوای پرینت بگیری کاری نداره که ..
نه همین یه کد دارم
بی من مرو ... (sm181)
نمیشه باو باید نرم افزار باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها راهی که داری گرفتن اسکرین شات به صورت اسکرول هه که کل سند رو بهصورت عکس در میاره ..
مثه چندتا چیز از موزن که pdf بود من مجبور شدم اسکرین شات بگیرم با گوشی ..
اینی که گفتی یعنی چه ؟؟؟نقل قول:
کیقیتش کم نمیشه ؟؟
تل داری !?؟!نقل قول:
داداش من خودم اگه پرینتر داشتم که غمی نبودنقل قول:
از صفحه عکس بگیر
بلینقل قول:
پخ می کنم
تو حرف نزن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
اگه بخوام از همه صفحات عکس بگیرم که تا کنکور 98 طول می کشه
مرتیکه فوکیده (sm2)نقل قول:
نفس میزند موج ... (sm181)