400 صفحه است فقط زیستش حتی که بخوام پرینت بگیرم فقط زیست نزدیک 50 تومن میشه(sm81) به قول سینجول باید همون رو صفحه بخونم (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
400 صفحه است فقط زیستش حتی که بخوام پرینت بگیرم فقط زیست نزدیک 50 تومن میشه(sm81) به قول سینجول باید همون رو صفحه بخونم (sm172)
پشت روز روشنم، شام سیاهی دیگر است
آنچه آن را کوه خواندم، پرتگاهی دیگر است
شاید از اول نباید عاشق هم می شدیم
این درست اما جدایی اشتباهی دیگر است
در شب تلخ جدایی عشق را نفرین مکن
این قضاوت انتقام از بی گناهی دیگر است
روزگاری دل سپردن ها دلیل عشق بود
اینک اما دل بریدن ها گواهی دیگر است
درد دل کردن برای چشم ظاهربین خطاست
آنچه با آیینه خواهم گفت آهی دیگر است...
فاضل نظری
(sm27)
اهای تو که اینهمه دوری از من.. این روزا در حال عبوری از من(sm50)
(sm50)
اونا که از یه میلیون دختر دل بردن و شب رو تنها خوابیدن . . . (sm50)
اونا که سر خوشانه جماع کردن . . . (sm81)
" آلن گینز برگ " شعر " زوزه "
فرقي نداشت ديشب و امشب براي من
جز انكه بر نبود تو يك شب اضافه شد (sm172)
ما را همه شب نمیبرد خواب...
ای تف به جهان تا ابد غم بودن
ای مرگ بر این ساعت بی هم بودن (sm50)
(sm50)
ای دل صاب مرده باز تورو خواب برده(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاستین بیبر - بارسلونا، چلسی و اورتون :|
لنا دل ری - لیورپول
ادل - تاتنهام
(sm120)
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشمای تو دلبری کرد و دل من رفت.. طفلی هنوز دنبال ی سنگ صبورِ(sm50)
حتی واسه مردن از توی دیوونه اجازه میگیره(sm50)
(sm169)
برو بگیر بخواب از سن و سالت خجالت بکش مردک (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الله اکبر الله اکبر الله اکبر به پیش میرویم (sm111)
رکوردی دیگر ...
With tonight's win, the Golden State Warriors (50-5) are fastest team to 50 wins in NBA history
پیش به سوی 73 برد در تاریخ (sm111)
و این است استعدادیابی(sm149)
رفت خوابید (sm2) ببینین باید جوون مملکتو اینطوری ارشاد و نصیحت کنین تا بره بخوابه (sm2)
سلامممم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام فرهاد ِ بزرگوار (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی مهندس ؟
ممنون بزرگوار(sm10) چ خبر؟ آقازاده در چ حاله؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامتی خبری خاصی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه شکر خدا . مادرم میگه انگار دوباره به دنیا اومدی :|
کپی برابر با اصل اره؟ شب زنده داری هم میکنه(sm120)نقل قول:
همیشه سالم باشین
احسان این اهنگ جدید شادمهر ک زدن به زودی کجاش به زودیه(sm2) دهنمون اسفالت شد چرا نمیاد
اصن خودمه پدر سوخته :| دائم میخورمش . یه بار اینقد خوردمش که خانم عصبانی شد نزدیک بود برم تو پارک بخوابم(sm2)نقل قول:
قربونت برم (sm19)
والا آخرین خبری که داشتم قرار بود تو فوریه پخش بشه که خبری نشد . جفتش آمادس . احتمالاً مشکل همون پخشه وگرنه دلیل دیگه ای نداره
تو این زمنیه محدودتی قائل نشو تا می تونی بچلونش(sm120) ترس از پارک نذار مانع بشهنقل قول:
تا حالا تو پارک رفتی بخوابی؟(sm2)
گفتم خیلی زودش دیگه شده خیلی دیر، تا قیل از عید میاد فک کنم نه؟
«دانکرک» در "21 جولای 2017 / 30 تیر 1396" بر روی پردههای سینما خواهد آمد.(sm74)
لپ راست نیم ساعت ، چپ یه ساعت (sm120) نه تهدید شدم ولی تا الان نخوابیدم (sm2)نقل قول:
آرمین گفته میاد . احتمالاً وارث پخش میشه
ینی اگه قطعی بشه که فقط از رادیو پخش میشه ، حداقل از یه هفته جلوتر رادیو چنان سر و صدایی راه بندازه که تو تاریخ نت بی سابقه باشه . تنها خواننده ای تا الان با رادیو همکاری نداشته شادمهره ! آرزوی بزرگشون برآورده میشه
(sm2)دهنت سرویسنقل قول:
همین رادیو نمیذاره آلبوم بدن؟ (sm120) سرمایه از کجا میارن؟ مگه مارکتی هم دارن؟ این همه ساپورت میکنن
اونشب عارف خوب تعریف میکرد ازشون، رگ خوابشونو به دست آورده
کاش سیاوش آلبوم بده(sm169)
- (sm50)
نمیزاشت البوم بدن الان دیگه با آونگ ائتلاف کردننقل قول:
روباه پیر عنگیلیس . وقتی واسه یه موزیک ویدئو 20 هزار تا میدن دیگه معلومه از کجا تغذیه میشن . آراز پناهی کم مونده لقب سر از ملکه بگیره
عارف که همکاری میکنه باهاشون
نه دیگه سیاوش زده تو کار سینگل
مسولشه آزار پناهی؟نقل قول:
تک آهنگاش خوب نیست(sm169)
احسان جان خوشحال شدم...لپ چپ گاز بگیر از طرف من(sm10)
آره یکی از اونانقل قول:
آره افتضاحه(sm25)
قربونت برم (sm19)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده از این یه اسکرین شات میدی
بگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی
آهنگ اشتیاق دلی دردمند را ...(sm50)
یک شب ستاره های تورا دانه چین کنم
با اشک شرم خویش بریزم به پای تو ...(sm50)
دمت گرم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور شدیم از اون هوا
چیزی نمونده بین ما
کاش بتونی بگی چرا
رفتی از دستم ، رد شدیم از هم (sm50)