از ایکر و دیگو یکی میره(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CRSA7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از ایکر و دیگو یکی میره(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CRSA7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم حشری و چرتی بود من به زور دیدم واقعا به زور (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی فیلما موج میاره با خودش....مثلا تو جرات داری بگو جدایی بده (sm120)نقل قول:
اینم همین طور بود اینقد تعریف کردن من که کلا حال نکردم(sm120)
اگرم میخواستن به نحوه ی به ثروت رسیدن اینا اشاره کنن بیشتر تبلیغ مثبت بود(sm120)
جدیی رو حتی یکبار هم کامل ندیدیم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
یه بار دیدم فقط جدایی رُنقل قول:
خط ویژه رُ حتما ببین(sm118)
دالاس کاپیتان فیلیپس راش prisoners اینا هم دیدم بد نبودن
the hunt خیلی دوس دارم(sm25)
مرگ(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
دیوانه ها رو (sm70)
حسن؟(sm120)