ربنای مست شجریان ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ربنای مست شجریان ... (sm50)
انجمن بیکاران ...(sm50)
کنکور خوندنت مث سربازی رفتن بعضیا میمونه (sm59)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm59)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برام مهم نیس ک دیگه صدای قلبم چی میگه
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنکور زبان هم امتحان میدی یا فقط برنامه ریزی کردی واسه تجربی؟! (sm120)
من کنکور زبان بدم از آخر اول میشم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط تجربی(sm59)
جدی؟! بچه های این نسل نباید خیلی مشکل داشته باشن با زبان که... خصوصا انگلیسی... (sm120)نقل قول:
موفق باشی (sm10) مجمع دکتر نداره که به امید خدا اونم جور میشه در آینده (sm120)
فقط رسیدی اون بالا بالا ها ویزیت مجانی واسه مجمع یادت نره (sm50)(sm120)
بگذر تا در شرار من نسوزي
بي پروا در کنار من نسوزي... (sm50)
مي داني عشق ما ثمر ندارد
غير از غم، حاصلي دگر ندارد... (sm50)