دیگه عمم طاقت فحش های شما رو ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه عمم طاقت فحش های شما رو ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که می خوای من نیستم (sm70)نقل قول:
اما بیا یه پارچ درست کردم، یک لیوان سهمیته بگیر تازه است و خنک بزن روشن بشی : (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست مرسی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه جو مردونه و خوبی خدایش امشب (sm19)(sm127)
منو پیمان و صابر(sm50)
این شکلکه هم مردونست ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm148)(sm204)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلاح شد
انقدر بدشانسم که کفش سیندرلا هم پیشم جا میموند ، گوهر خیر اندیش میومد کفش رو پاش میکرد اندازش میشد مجبور میشدم بگیرمش
من اومدم با دوسیب در خدمتتون هستم تا صبح (sm59)
خسته نباشی پهلون(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان ینی بقیه زنن یا ما خیلی مردیم؟ (sm70)نقل قول: