(sm70)خودش خودشو انتخاب کرده
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)خودش خودشو انتخاب کرده
ما باید طوری بازی کنیم تا ارتباط بین خط هافبک و حمله آنها را قطع کنیم
در بازی با الجزیره به دنبال این هستیم که ارتباط بین خط دفاع و هافبک این تیم را قطع کنیم
همیشه همینو میگه(sm2)
منظور محسن این بوده آهنگ دوتا تنظیم متفاوت داره ؟ یکی راک و یکی ایرانی و آروم تر
تو را اندازه ی شب های مستی دوست دارم(sm111)
(sm1)
بچه ها یه لینک " هیلتر شکن " دارین که کار کنه !؟ (sm54)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی جان متاسفانه سی دی " یکی هست " رو هم تموم کرده بود . (sm25)
خب به اون رفیقت بگو که سیدی رو دادی بگو برات ریپ بزنه بفرسته .....ها نمیشه ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی عجیبه سایت بدون کریو باز نمیشه برام نه اینکه ف.یلتر باشه نه فقط داره میچرخه
یادم نمیاد یه بار تو عمرم رفته باشم رای بدم به این نماینده مجلس (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا سنش کمه ! (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بذار بهش زنگی بزنم به بینم چی میگه ! (sm155)
خبرت می کنم ! (sm176)
علم الهدی
14 تیر 94
کسانی که به کنسرت موسیقی می روند،یک اقلیت هوس ران و طرفدار شهوت رانی و عیاشی هستند
27بهمن 94 مصادف با انتخابات خبرگان:
مخالف موسیقی درمشهد نیستیم
روحانی اس داده.کشور امروز به رای شما نیاز دارد.(sm120)
اه همه چی از کار افتاده ریدم تو این انتخابات (sm3)
کریو هم کار نمیکنه (sm178)
یکی لینک هاتسپورت رو اگه داره برام بفرسته
اقا يه همتي كنيد البومه ففر همين امشب لو بره نيم بها دانلودش كنيم(sm2)
بارون می امد پس داد زدم کی پشت دره (sm50)
تا انتخابات تموم بشه نت قطع نکن صلوات هیچی کار نمیکنه(sm2)
ای ریدم تو این نت ای ریدم ریدم ریدم (sm3)
اه اه اه بتركي.ديوث اينهمه ميريني يه اسپري خوشبو كننده هم بخر بزن بقيه خفه نشن(sm2)
ای دهنت سرویس با اون آواتارت (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لنترن خوبه.تستش کنید البته الان میدونم کار میده یا نه
ساقی بده پیمانه ای زان می که بی خویشم کند ... (sm50)
اقا
یه موزیکو دستکاری کنی ولی نه تغییر.ملودی و بیت همونی ولی به هرحال دستکاری بکنی یه جاهاییش عوض بشه.چه برچسبی میشه روش زد.اکستندد میکس خوبه؟(sm2)
اگه کار خودته که من شخصا بهش میگم Deluxe Version (sm120)
خودم که اره.مثلا اولشو گوش کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب شده
مرسی . این مال اندروید نباشه یه وقت ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط emadatr [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من خودم دارم استفاده میکنمنقل قول:
طبق دستورش نصبش کن
من الان بحثم خوب شدن بود؟(sm2)
نه من کلی گفتم
در اصل میتونی بگی ReMaster
(sm91)
آدم مگه رو حرف مدیربرنامه و وکیلش حرف میزنه - من چندتا آهنگ خارجی دیدم زیاد فرقی با هم نداشتم یکیشون اینو نوشته بود یکیشون ننوشته بود
از ممر بپرس
شعر خداحافظی تلخ از فاضل نظری
به خداحافظی تلخ تو سوگند نشد
که تو رفتی و دلم ثانیه ای بند نشد
لب تو میوه ممنوع ولی لبهایم
هر چه از طعم لب سرخ تو دل کند نشد
با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر
هیچ کس، هیچ کس اینجا به تو مانند نشد
هر کسی در دل من جای خودش را دارد
جانشین تو در این سینه خداوند نشد
خواستند از تو بگویند شبی شاعرها
عاقبت با قلم شرم نوشتند: نشد!
اقایون مهندس
این گرافیک چند بیته
تو گوگل چیزی نیافتم
gt 840m 4gb
(sm128) آواتارشوووووووونقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا" که چشمک میزد (sm2) اینجوری بهتر شد اونوقت هی باید خیره میشدیم ببینیم کی چشمک میزنه (sm2)سوی چشمام رفت عوض کن ممنون (sm2)
چقد تو سوال میپرسی (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم گشتی بیشتر بگرد پیدا میکنی
دمت گرم نصب کردم این کرک شده بود تبلیغات نمیارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط emadatr [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا این آقا سرش با ته ش بازش میکنه دیوث بگو آخه توروچه به گرافیک و این حرفا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگیر تنبل خان الاف خان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]