ففر چرا نيومد
نمایش نسخه قابل چاپ
ففر چرا نيومد
شنبه میاد - اینم دموش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکشنبه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهم گفته بودن ..
شيشم گفته بودن كه
(sm2)
وقتی "کجایی" محسن چاوشی سیاسی می شود:
یه دنیا هراسو/ چقد اختلاسو
دکلهای نفتو/ امیدی که رفتو
با یه هالهی نور/ تو کاسهت گذاشتن
رکود و فسادو/ دو تا حزب بادو
فشار تورم/ روی دوش مردم
چقد حرف ناجور/ تو کاسهت گذاشتن
کجایی عزیزم؟ مراماً کجایی؟
تو این هفته جمعه دقیقاً کجایی؟
نگو توی خونه خوابیدی عزیزم
میخوام با تو رأیو توو صندوق بریزم
نگو رأی نمیدی خدایی نکرده
ببین مجلس قبل با دولت چی کرده
همه جا رو گشتم به این لیست رسیدم
به لیست امیده تموم امیدم
بیا لیستو رو کن، منو زیر و رو کن
بیا رأیهاتو توو صندوق فرو کن
کجایی عزیزم؟ مراماً کجایی؟
تو این هفته جمعه دقیقاً کجایی؟
به خاطر فضای انتخاباتی کشور پخش به تاخیر انداختن (sm120)
من 4 روز پیش گفتم خود شرکت پخش اعلام کرده آماده س فلان ..
«با توجه به برنامه ريزي هاي انجام شده ي شركت هنراول، آلبوم "شش" به خوانندگي آقاي فرزاد فرزين جهت توزيع در تاريخ 6 اسفند ماه توليد و آماده سازي گرديده است، وليكن با توجه به تحقيقات ميداني انجام شده در شبكه عرضه محصولات فرهنگي كشور و در راستاي توزيع گسترده و موفق آلبوم "شش" ، تصميم برآن شد تا آلبوم مذكور در تاريخ 9/12/94 به صورت سراسري در اختيار علاقمندان قرار گيرد. در پايان ضمن پوزش از مخاطبين و علاقمندان بابت تاخير به وجود آمده، تقاضا داريم با تهيه نسخه اصلي آلبوم "شش" حامي فرهنگ و هنر باشيد.»
این اطلاعیه در حالی منتشر شده است که به نظر میرسد با توجه به زمان انتخابات و شلوغی شهر از پوستر نامزدهای انتخابات و فضای پرتردد این روزها، انتشار آلبوم جدید فرزاد فرزین به تعویق افتاده است.
ریدن تو نت دیوسا کند شده شدید کریو مریو تطیل ..
فردا هم تموم بشه از دست این دیوث ها و تبلیغات راحت بشیم
دنیا که اینجوری نمیمونه همیشه
یه روز میایی میگم نمیخوامو نمیشه
پدر پیرمو کشت
مادرو دیوونه کرد
حالا من موندمو این ویرونه ها ...
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوبرى نوبرى خدا نگه دار تو
بميرد بميرد دشمن خونخوار تو...
رأى ما فقط حجةالاسلام دكتر #ممدنوبری
شاهین اینو گذاشته تو تلگرام (sm120)
اینستاگرام یراحیو ببینید(sm77)
لنترن استفاده كن اشترم
جماعتی که نظر را حرام میگویند
نظر حرام بکردند و خون خلق حلال ... (sm181)
نت (sm3) ورزش 3 هم باز نمیشه
دیگه اخه سایت پشم زنی آنلاین چرا ؟ (sm74)
طی ۷۲ ساعت اخیر سایتهای بهارنیوز، انصافنیوز، جماران، سایت هاشمی و برخی دیگر از سایتهای اصلاحطلب یا حامی دولت با حملات سایبری در بسیاری از ساعات شبانه روز غیرقابل دسترس شدند. در همین زمینه سایت رویداد۲۴ نوشت: در فاصله ۴۸ ساعت تا برگزاری انتخابات مجالس خبرگان رهبری و شورای اسلامی تعدادی زیادی از سایتهای نزدیک به دولت از دسترس خارج شدند.
دوستان کسی میدونه چکار کنم این قسمت زرد رنگ که با زیرنویس میاد حذف کنم توی پات پلیر
یافتم F5 بعد subtitle بعد از قسمت colors and Transparence (sm59)
توی کارای امیر تتلو رگه های از تفکر پساپست مدرنیسم نمود داره (sm2)
کلاف سرنوشت من سر در گمه همیشه
(sm1)
بی تو
هرشب
غمتو به خلوت خودم می بردم
خبری از تو نبودُ
لحظه ها رو می شمُردم..
(sm50)
درام و گیتار آهنگ چمدون یزدانی (sm59)
لحظاتي با " خداحافظيِ تلخ "
آهنگش بالای 4.5 دقیقس (sm120)
(sm74) و عشق چشم مرا بستو ، مشت من وا شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و عشق آمد(sm74)
میگن گنه کار دل اسیر و بیمار دلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل که گناهی نداره چاره به راه نداره ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در همه دیر مغان نیست چو من شیدایی
خرقه جایی گرو باده و دفتر جایی ... (sm50)
(sm74) میلاد آلبوم ماه و ماهی (sm169) چقدر خوبهنقل قول:
خوب و قابل تحملهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم هست شب شجریان رو هم بگیر گوش کن
(sm10) باشه چشمنقل قول:
خداوند اسرار چطوره؟
- (sm50)
(sm120)
خوبه - مخصوصا خوبیش واسه من اینه که آهنگسازیش برپایه ساز تنبور تشریف داره و من خیلی دوست دارم (sm59)نقل قول:
امیر لینکی از برنامه امشب تبلت داری ؟
همین قسمتشو میخواستم منم . مرسی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بس دلقک بازی درآورد