(sm120) چن وختی بود نویز داشتم هر چن ساعت قط میشد باز رفتم همونجایی که درس کرده بودم قبلا دیدم چسبه زیر افتاب دووم نیاورده اب شده چسبیده به سیما ، کندمش سه تا چوب بستی زیر وسط و روی سیما گذاشتم باز با چسب پیچوندمش به امید اینکه خوف شه (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120) چن وختی بود نویز داشتم هر چن ساعت قط میشد باز رفتم همونجایی که درس کرده بودم قبلا دیدم چسبه زیر افتاب دووم نیاورده اب شده چسبیده به سیما ، کندمش سه تا چوب بستی زیر وسط و روی سیما گذاشتم باز با چسب پیچوندمش به امید اینکه خوف شه (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صندلی طبقه دوم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبریک میگم عزیز
بالاخره شاتلی شدی (sm174)
هادی چی سرویس گرفتی مگه
جشنواره 16 مگابیت 1 ساله 20 گیگ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرتم (sm10) ولی چه فایده (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجیبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
آقایی
از سرعت ناراحت شدی؟ طوری نیست یه شات از استاتوس مودم بزار ببینیم دانلود رو چند بستن
زنگ زدم به پشتیبانی که استارت بزنه برام گفتم سرعتم چقدره گفت 4 مگابیت (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم چرا 4 ؟!
گفت بعضی از مراکز مخابرات مثل عمام و فجر و ولیعصر از طرف تهران سرعتو واسه شاتل محدود کردن تا یه مدت کوتاه بعدا درست میشه ولی معلوم نیست امکان داره همین فردا یا یه ماه دیگه (sm50)