خرید اینترنتی کتابای صفا رو پیدا نکردی هنوز ؟؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خرید اینترنتی کتابای صفا رو پیدا نکردی هنوز ؟؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم باو من خودم استاد کل کم دیگه پستای 20 30 خطی و حوصله زیادم معروفه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خوشمان امد احسنت احسنت (sm2)
نه (sm25) هنوز هیچ سایتی نیاورده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه میای میگی ونگر بعدش شکلک خنده میزاری این عذاب اوره (sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین ونگر دست رو کیا میزاره ؟رو سوارز گذاشت که لیپورپول ندادش
این یعنی شعور خرج درست رو داره ولی وقتی باشگاه ومدیریت اسکوله ونگر چه کار کنه
واسه یه تیمی مثل چلسی و سیتی و رئال و بارسا با همین همه خرج حتی گرفتن یه جام رو هم نمیشه بگی موفقیت ولی ارسنال و دورتموند و ... قضیشون فرق میکنه
وارد بحث شو یه کم قهوه ایت کنم (sm2)راستی تیم ملیت کدوم تیمه ؟(sm41)نقل قول:
اقا دشمنمون انتظار نداری که واسش شکلک گل بذارم؟؟؟
مثلا من و تو واسه مسی شکلک خنده نمیذاریم؟؟ وسخرش نمیکنیم؟؟ انکارش نمیکنیم؟ در حالی که یه روزی که تو اوج بود واقعا بهترین بود.....
خب دشمن دشمنه دیگه! میخواد روباه پیر باشه (sm14) کرکس (پیگیرینی ) باشه (sm2) یا ونگر باشه!
حتی میتونه استیوی جی باشه (sm30)
خلاصه اینکه دنیس برکمپ کجایی کل پریمیر لیگ رو آره
چقدر سایتا تنبل شدن!(sm25)نقل قول:
این اکبر همش پز کتاباشو میده (sm54)
دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) قهوه ای هیکلته(sm70)
تیم ملیم: برزیل (sm51)
بعضی موقع ها حریف اگه قابل احترام باشه ایراد نداره من از یونایتد خوشم نمیاد ولی از فرگوسن بد نمیگم "بگذر از اینکه یه زمانی بش میگفتیم مافیا "(sm14)نقل قول: