جالب اینجاس موزن میگف الان ترانه ها خوب نیس ..
بعد خودش میره ترانه میگه عزیزم کجایی ..
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
جالب اینجاس موزن میگف الان ترانه ها خوب نیس ..
بعد خودش میره ترانه میگه عزیزم کجایی ..
(sm2)
سر جنون سلامت
که بهترین علاجه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) آهنگ ملانی گوش بده ادامه میدم ..
(sm27)
مگه یاس.. ادامه میدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا البوم محسن رشید رضایی میگوشیم (sm120)
کدوم یکی از ملودی های من خود آن سیزدهم اینجوری بود؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عابد اعظم اسرائیلیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کتاب "پشت پردههای انقلاب"
سلام نمی تونی روی یه سرور دیگه برای دانلود بزاری من نمی تونم دانلودش کنم ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوری ، اینستاگرام شادی صدر (عامل اصلاح طلب اهانت به سیدالشهدا) ساعتی پیش به دست رزمندگان سایبری حزب الله هک شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط heojoon [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاک میکنم
سلام خیلی ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
از این تکرار بیهوده دلم تنگه(sm81)
(sm70)چه خبره حالانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وصییت(sm88)
ازدواج کرد(sm81)
(sm81)
خیلی سخته بیینی عروس یکی دیگه شد(sm81)
عروس ارزوهام...(sm74)
چقدر هم خانوم شده لباس عروس بهش خیلی میاد(sm81)
چقدر حرف زدید (sm120)
مثل یه کابوس اومدی و رفتی اتیش به زندگیم زدی و رفتی رفتی و من موندم خاکسترم بلای تو کاش نمی اومد سرم(sm81)
msinfo32
اینو تو ران بزنین جلوی bios mode نیگا کنین چی نوشته
اسم عمتو نوشته(sm74)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم هم با این شعراش حال میکنم هم از سعدی و مولانانقل قول:
حرف من چیز دیگه ای بود (sm120)
منظورم این بود فقط کجایی نیست...
تو آلبوما خیلی از ترانه ها مال حسین صفا بوده که اونام جز بهترین ها حساب میشه و البته نسبت به کجایی خیلی بهتر و قوی تر
اینکه آقای سراج گفته شعر از سعدی یا مولانا باید باشه من اینو میگم که همش نباید ازینا باشه باید تنوع هم داشته باشه که داره
اگر تو بایوس نتونی قابلیت uefiرو فعال کنی نمیتونی اپدیت جدید رو نصب کنینقل قول:
مال منم اینجوره دارم باهاش ور میرم بینم میتونم اوکی کنم
البته شرط اولش اینه که ویندوز رو uefiنصب کرده باشی که من کردم
(sm2)
فک نکنم بشه چون موضوع موضوعه سخت افزاری هستش بایوس uefi یه کمی امکاناتش بیشتر منظورم ابشن هاش و هم از لحاظ گرافیکینقل قول:
چیه تف میدی برای خودتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اون چیب باید uefi باشه خب وقتی نیست این امر چه جوری امکان پذیرهنقل قول:
خب موضوع اگه سخت افزاری باشه به نظرت میشه
خب من نظرم رو گفتم شاید من اشتباه می کنم
من دارم میگم وین uefiنصب شده مادربرد ساپورت میکنه موندم چجور فعالش کنم بوت uefi این قصه میگه برای من
برو تو تنظیمات (sm51)
خب سرچ کن از نت بلکه به یه جاهایی رسیدی (sm50)نقل قول:
اصلا از کجا بفهیم ساپورت می کنه یا نه پروگی چیزی نداره(sm54)