دیزایننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیزایننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیزر البوم کهکشانی ها
نقطه عطف صدااااااااااااا (sm2)
لیســـــت خیلـــــی خیلـــــی رو اعصــــابـــــه
#1. Nicki Minaj - “Anaconda” - 188,321 (501,248
#2. Iggy Azalea feat. Rita Ora - “Black Widow” - 187,345 (929,135
#3. Eminem - "Guts Over Fear" - 134,328 (134,328
#4. Jeremih feat. YG - “Don’t Tell ‘Em” - 70,921 (473,172
#5. Iggy Azalea f. Charli XCX - “Fancy” - 63,792 (3,547,335
#6. Drake - “0 To 100/The Catch Up” - 41,181 (312,070
#7. Chris Brown feat. Usher & Rick Ross - “New Flame” - 38,201 (191,569
#8. Pharrell - “Happy” - 35,849 (6,179,350
#9. John Legend - “All Of Me” - 32,536 (4,741,088
#10. Chris Brown - "X" - 32,023 (32,026
نقطه عطف صدااااااااااااا (sm2)
(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
تولید تیزر کهکشانی ها از حدود شش ماه قبل آغاز شده است و در آن شاهد به روزترین تکنیکهای تصویر خواهیم بود (sm30)
(sm2)بدبخت شدیم نوشته تیزر شماره 1
(sm2)
همزمان با روزشماری برای انتشار آلبوم هر روز یک تیزر استثنایی تا روز انتشار، بشمار 1 ...
کینگ آف بلک (sm2)
ممر اسکل تو شعر خواستگاری صفا رو ندیدی
آروین صاحب ایرانی (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)لتس گو
عشق من! روز خواستگاری كه
سينی از دست دخترم افتاد
ياد آن روز تلخ افتادم
كه هوای تو از سرم افتاد
مادرم رخت شسته بود آن روز
كفتری روی بام خانه نشست
از لب بام ديدمت، ناگاه
پشت بام از كبوترم افتاد
كوچه باريك بود...
-"قهر نكن
من فقط اندكی جوان هستم"
-"باز تا ديدمت دلم لرزيد
باز هم چادر از سرم افتاد"
من همانم كه مرده بود، فقط
اندكی سالخورده تر شده ام
اندكی هرچه داشتم اما
روزی از چشم همسرم افتاد
خانه در بی كسی فرو می رفت
عشق من! تا به يادت افتادم
آنچنان گريه ام گرفت كه باز
پدرم ياد مادرم افتاد
كفتر از پشت بام خانه پريد
مادر از پای حوض پر زده بود
پدر آتش گرفت و خواهرم از
شانه های برادرم افتاد
ساعت چند و نيم ديشب را
چند پيمانه از خودم رفتم
تا بيايم به خواستگاری تو
باز چشمم به دخترم افتاد
اینم می شه بخونه
خیلی خوبه
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+ متن ترانه و لینک دانلود قطعاتی از رضا صادقی، محسن چاوشی، بابک جهانبخش، رضا یزدانی، حامی، علیرضا شهاب، محمد اصفهانی، مجید اخشابی و علی اصحابی درباره امام رضا (ع)
خرطوم بازیگران ایرانی قبل عمل
الهام حمیدی و ترانه علیدوستی دیگه از خرطوم گذشته تونله (sm120)
کفاشیان:کیروش پیشنهادی بهتر از ایران ندارد ،دیگر حرف ،حرف او نیست
چه کلفت شده (sm120)
(sm120)
(sm77) اتوئو سوم
برنامه اختصاصی شبکه نسیم برای موسیقی؛
پخش شبانه و روتین «شب کوک» از اول مهرماه
پاک شد (sm120)
من کتاب ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو لیست سینجولم دیدم نبود
خبرش برا 1 ماه پیشه (sm120)
این هنرمند با اشاره به حضور چهرههای سرشناس در تولید آلبوم اولش، اظهار داشت:
«بهروز صفاریان، سیروان خسروی، فرزاد فتاحی، زانیار خسروی، امیر یگانه، مهران خالصی و آدرین یعقوبی در بخش آهنگسازی و تنظیم در آلبوم «وقتی تو اینجایی» با من همکاری کرده اند. ترانههای آلبوم نیز توسط روزبه بمانی، امین بامشاد، امیر یگانه، زانیار خسروی، هادی زینتی و مجید صالحی سروده شده اند».
قسمت اول : مگه من دارم ؟ بعدشم تا جایی که یادمه خودت اینو همون موقه از فیس کپی کردی اینجا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت دوم : (sm30)
من چنین اسمی تا به حال نشنیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کتابای صفا خیلی باحاله...هرجا مجوز نگرفته جاش ..... گذاشته(sm14)
یه شعر داره با نام آزادی کلا نقطه چینه(sm59)
غلت کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتهی کلوچه زیاد میزنی ماهی کم میخوری حافظت نکشید
فریاد عشق (sm2)
نقطه عطف صدا (sm2)
بال های عشق (sm2)
جان تو نشنیدم (sm25)نقل قول:
نشنیدی چون اسمش خواستگاری نیست "روز خواستگاری" هست(sm14)نقل قول:
(sm25)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دسینگ (sm2)
همه سیاهن خو یراحی هم سیاه میزدی!(sm59)نقل قول:
امیر همینجوری پیش بری یه چیزی در میاد از توش
دسینگ (sm120)
(sm19)اشترم کم کم داره تو همه زمینه ها پیشرفت میکنه(sm2)افق های روشنی رو مقابلش میبینم