فخر الدینی(sm137)
نمایش نسخه قابل چاپ
فخر الدینی(sm137)
رضا رو لب مرز در حال فرار گرفتن (sm2)
سینا کیفیت صدای کاراش اومده پایین(sm98)
(sm2)باز این سیامک عباسی عکس گذاشته کلشو ورداشته
(sm2)کوسخول
(sm2)چه عشقی میکنه
صد بار
نتای معکوس اهنگ حدید سینا(sm50)
اول میکس و مستر بعد نتای معکوس
الدنگا تا کی تخریب ممر ؟ (sm102)ممر با تخاریب شما خشک میشه ولی نمیمیره (sm128)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمع مکسر از خودمان میسازیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام.دانلود منیجرم ورژن 6.19.2 بود یه از همه جا بی خبری وقتی نبودم رفته ارتقاش داده حالا هر چی میزنم سریال میخواد.چیکار کنم؟یه سایت خوب میشناسین پچش درست باشه؟(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چوب کاری کردین رییس...(sm93)نقل قول:
تتلو؟(sm142)
نمیشه(sm81)...چیکار کنم؟(sm74)
شاید ممر بروی خودش نیاره ولی بدجور عصبی میشه وقتی یکی مسخرش میکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیسه لوله شده (sm137)
باریدم باریدم گل دادی (sm81)
باریدم تا دیدم گل دادی (sm81)
گلدون از بارون بیزار شد (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی قشنگ بودنقل قول:
اولا از دانلود منیجر خارج شو! به صورت کامل ایکونش اگر کنار ساعت ببندنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو محل نصب
قایل idman کپی ری پلیس کن اونجا
حالا اجراش کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و بقیه کسانی که ما [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] هارو درک میکنن انتظار دارم از این حرکت حمایت کنن و جمع کنیم این بی شرافت بازیارو
من به زبان مادریم فعالیت میکنم دلیل نمیشه کارم رو پاک کنن و بخوان ازم باج بگیرن ! هم اینا هم سایت های دیگه که وقتش همشون این بلا باید سرشون بیاد !!
به شخصه اگر پاش بیوفته میرم درم اداره ارشاد میگم اقای [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آقای [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و دیگر هنرمدا (که همشون برام قابل احترامن و دوستیم دورادور) به چه حقی لینک این سایتی که از آمریکا اداره میشه و ماهیانه میلیون ها دلار از طریق شیر کردن شماها در پول دذ میاره رو تبلیغ میکنید ؟ به خودشون پیام دادم اگر ادامه دار باشه میکنم این کار رو مطمعنم نهادی هست که پیگیری کنه !
.
.
.
.
متنی رو آماده کرده بودم که بگم اما گفتم به خاطر شما نگم اما میگم :
راجع به سایت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] که رادیو پیر یا رادیو ... اسمشو بذارن بهتره باید بگم به حرمت اون چند هزارنفری که شاید خیلی هاشون [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نبودن اما از من پشتیبانی کردن , فعلا به کار خودم ادامه میدم و تن و حواشی نمیدم تا روزی دست تک تک ادمین های ایرانی این سایت که ماهیانه هر کدوم بیش از 20 میلیون تومان درامد دارند و ادمین های خارجی این سایت که ماهیانه چندصد دلار از طریق گوگل ادسنس و دیگر طرفند های باجگیری از خواننده های نو پای داخلی و خارجی درامد دارند اما میگن این سایت مجانی هست رو برای همه رو کنم.
مردم از هر قشری با سن و سال های مختلف رفتند تویه این سایت از طریق پیام و کامنت و پست رویه وال پیجشون ازشون خواستن که دلیل حذف کردن و عدم حمایت از من رو بگن اما با بی شرمی تمام بی اعتنای کردند و هیچ جوابی به مردم ندادن این برای من قابل بخشش نیست هنرمند معروفی نیستم تازه شروع کردم اما خدا باهامه و افرادی که شاید تعدادشون کم باشه اما غیرتی هستن و با اصالت !
منی که دارم به زبون مادریم میخونم و این سایت من رو مورد تحقیر قرار داد و کارهایم رو که کلی بازدید داشت حذف کرد برای اینکه بنده حاظر به باج دادن نشدم !
زدی تو خال (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
کار به جاهای خوبش داره نزدیک میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پی اِم سی از این ها لجن تره داش صحبت های ضبط شدشون رو پخش میکنم چندروزه دیگه که راجع به قومیت های ایرانی و نو آوری و خواننده ها و سبک های جدید چی میگن !
اینا فقط دنبال دامبولین و کسانی که نمیتونن پخش نکنن کاراشونو
کسانی رو میخوان که غلام حلقه به گوش باشه براشون و بتونن ازش پول سازی کنن
بعد همه میگن چرا موزیک ما از همه دنیا عقب تره
خوب وقتی ارتیست برای دیده شدن به رسانه نیاز داره و رسانه چهار چوب من در آوردی داره و سلیقه افرادی مثل ... (به زودی عکس هاشون رو میذازم) ملاک پخش هست مطمعنن تا 100 سال دیگه به جای نمیرسه موزیک ایران.. فقط باید تاسف خود(sm25)
این تتلو اونموقعی که پول میداد کارش بیاد بالا زر زر نمیکرد حالا که رادیو پاچش گذاشته هار شد؟ (sm2)
اینو همین یارو پویان مختاری نوشت(sm120)
مولا مدد
جانا مدد
یاور مدد
مادر مدد...
(sm50)(sm50)
من کار ندارم تتلو چجور ادمی ولی تمام خواننده ها اول کاری همین طور بودن حتی اونا که محبوبتن هم پول میدادن تا کارش بیاد بالا مگر غیر اینه؟؟؟نقل قول:
وقتی قدرت نداری مجبوری بسازی باهاشون وقتی که 4 تا طرفدار داری بتونی وایسی جلوشون و حقتو فریاد بزنی حرفه
آخه رادیو از همون اولشم لاشی بود چرا یهو الان همه جوگیر شدن بکوبنشنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون ت...مشو نداشتن مثل اتش زیر خاکستر حالا جرقه خورده همه اومدن وسطنقل قول:
بحثه پول واسه گذاشتن آهنگ نیست ، دست بردن تو آمار و کلی کارای دیگه. رادیو از همون اول از اینکارا میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رادیو(sm127)(sm120)