اهنگ جدید عارف با شعر مونا برزویی
نمایش نسخه قابل چاپ
اهنگ جدید عارف با شعر مونا برزویی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
از ی نظر بهتر ک حذف شد ب نظر ترانش خیلی داغون بود
آهنگساز؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این آلبوم امیدی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو موزیکشو گوش داده بودی اینو میگی بهترین ترک البوم بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اکبر آزاد گیر داده باز به شادمهر (sm209) (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامنتشو بزار(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm4)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] زیباترین اثرت را که تحت تاثیر کسی نبودی نام ببر
اصلا شادمهر عقیده داره تا چیزی گوش ندی چیزی نمیتونی بسازینقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی وقتی یه چیزی میسازی قبلا از یه جایی اومده تو ذهنت
لااقل اون اینطور فکر میکنه
مونا خودش اعلام کرده که شعرش از آلبوم حذف شده؟؟؟
با ی آهنگ خالی نمیشه پیش داوری کرد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یه مصرع شعر میشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور تو پیش داوری میکنی میگی بهتر که حذف شده
نقل قول:
(sm30)
من که خوشحال شدم آهنگ مونا برزویی خذف شد(sm137)
اگر کار مال خودشه آهنگ بدون کلامش رو بذاره (sm118)
بچه من نقل قول می گیرم اسپیسم از کار می یوفته! چرا؟
موزیکش شاهکار بود حیف شد تنظیم ارکسترال(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
(sm70)
بر عکس خیلی از دوستان به این آلبوم خیلی امیدوارم!! البته هیچوقت هواداران شادمهرُ درک نکردم. مگر امکان داره شادمهر آهنگی ریلیز کنه که دوست نداشته باشه حالا ساخت خودش باشه یا دیگران پس انتقاد برای چی هست ... این یعنی به قوه ادراک شادمهر در فهم موسیقی شک داشتن. پر مخاطب ترین آهنگ شادمهر در این چند سال حس خوبیه هست که بخشی الهام گرفته شده و بخشی ساخت خودش بوده با تنظیم دیگران یعنی از دید هوادار شادمهر تمام اتفاقات بد با هم اتفاق افتاده (تنظیم از خودش نیست ، بخشی از آهنگ الهام گرفته شده ، خودش ساز نزده و ...) ولی باز مخاطب خوبی داشته و در مقابل آهنگ مثل گمت کردم که به نظرم اصلا آهنگ منسجمی نیست چه از نظر هارمونی چه کیفیت موسیقی تمام کارهاش با شادمهر بود ولی به قول معروف نگرفت.
به نظرم شادمهر خیلی باهوش هست که در این مقطع تیم کاری خودشُ گسترده کرده تا ریکاوری دوران فرود انجام بشه با آلبومی که مدیریت هنریش با خودش هست و حتما نقش در آهنگسازی نیز داشته. مطمئنم فضاهای جالبی رو خواهیم شنید.
بدون پیش داوری موسیقی رو بشنوید، حتی دیوید گیلمور کبیر هم در خیلی موارد در دهه 80 آهنگسازی رو بر عهده نمی گرفت. هنر موسیقی نیاز به جوشش داره اگر جوششی نباشه خلق هنر میسر نیست.
به غیر از اهنگ هایی که صفاریان کار کرده کدوم آهنگ شادمهر با آهنگسازی یکی دیگه شاخص شده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه حس خوبیه شاخصه که من دیگه حرفی برای گفتن ندارم
خدا خیرت بده حرف حسابو زدی.کاش میشد فکر نکنیم نظر ما درسته بقیه اشتباه فک میکنن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یبارم گفتم باید اول این البوم رو نشست خوب گوش داد بعد رفت سراغ کاور البوم و مشخصاته اهنگسازها و تنظیم کنندها اون موقع حتما میبینیم که یه سری از اهنگهای زیبای البوم ساخته شادمهر نبوده ولی اگه از قبل بدونیم با یه دید منفی گوش میدیم این اهنگهارو
بحث بهروز صفاریان با تمام افرادی که با شادمهر کار کردن جداست با اینکه من اعتقاد دارم آهنگ های بهروز برای شادمهر شاخص نشدن!!(از دید عام مدنظر هست نه فنی)، همین الان رجوع کن یه آلبوم مسافر میری سراغ کدوم آهنگ ... احتمالا مسافر، هزار و یک شب ، روح سبز ، حدیث مهربونی ، گل یاس ، بی تابی ، آرزوها ، مشق سکوت ، پل عاطفه از لحاظ فنی پل عاطفه عالی هست ولی اندازه بقیه ترک ها پلی شد؟نقل قول:
حس خوبیه به هیچ عنوان شاخص نیست ولی بد هم نیست مثل همه آهنگ های این چند وقت شادمهر یه چیزی کم داره ، شادمهر با رابطه استایل جدیدی ارائه داد ولی آهنگ تو حس مشکل داشت ، با معروف ملودی بی نظیری با فواصل خاص ارائه داد که فقط از شادمهر این نت گذاری بر میومد یا اینکه میتونست شاهکار باشه تو انتخاب سبک و ارائه ملودی به مشکل خورد، گمت کردم یه برگشت به عقب بود و تنها هوادارن قدیمی شادمهر راضی شدن این آهنگ هم قابل پیش بینی بود هم در هارمونی مشکل داشت، حس خوبیه یک آهنگ هیت و پاپیولار بود که خیلی کادو پیچ شده ارائه شد که به خاطر اون مسائل که میدونیم خیلی ضربه خورد ولی حداقل هارمونی نوازندگی قشنگی در اون رعایت شده بود و همینجور تا الان که میدونیم ...
شادمهر دوران رکود هنریه خودشو طی میکنه ، و اینو خوب فهمیده برای همین به فکر تغییر هست. این آلبوم شادمهر به قول معروف Next Level هست اینو از انتخاب ترانه ها و ساختار آهنگ ها که تا الان چند ثانیه پخش شده میشه فهمید،تغییرات برای آینده که میتونه سکوی خوبی برای ارائه آهنگ های ساختاری آینده باشه یا نه بد پیش بره و ...
اینها همه صرفا نظرات من هست و هر کس حق داره هر جور که دوست داره هنرمند محبوب خودشو نقد کنه ولی باید شرایط موجود اون هنرمند هم مدنظر قرار داد. شادمهر تو حالتی نیست که خودشو نشون بده و یا حتی اثبات کنه، اون خودشو به سرحد هرآنچه در موسیقی ایران بوده رسونده ... خیلی انگیزه باید وجود داشته باشه تا به تکاپو بیفته برای ارائه کارهای نوین، مطمئنم شاید دیگه اتفاق نیفته هنرمندی با شرایط شادمهر در ایران مطرح بشه و این همه مخاطب پیگیر صرفا کار هنریش باشن.
البته به نظر من بیشترین ضربه از طرف اطرافیان هست شاید دارن آدرس غلط بهش میدن البته خودش باهوشه ولی بازم بالاخره تاثیر دارهنقل قول:
به نظرت اکه دوتا موزیک بی کلام میزاشت تو البوم با نوازندگی گیتار ویلن یا سنتور بد میشد؟
به نظر من وقتی توی یه فضای دیگه و بیرون باشی شاید مخاطبتو درک نکنی اگه ادرس غلط بدن هم که دیگه بدتر
خراب این مکالماتم
جوشش (sm120)
من شک ندارم این البوم بیشتر از البوم طرفدار شنیده میشه شاید از لحاظ فنی بدلیل کم رنگ شدن حضور شادمهر نسبت به البوم های قبلیش نزول کنه ولی اجرای شادمهر صدای شادمهر تضمین کنندست و این البوم همه گیرتر میشه
طراح کاور آلبوم زیگورات پیکچرز هستش
(sm50)
خیلی وقت هست که شادمهر باید تصمیم بگیره خودشو از وکال و خوانندگی دور کنه و به موسیقی بی کلام رو بیاره، سطح شادمهر از این سبک کارهای متدوال خیلی بالاتر هست. کم کم میتونه خودشو در قالب موزیسین هایی قرار بده که موسیقی بی کلام خلق کنه. مثل هنرمندانی نظیر کارن همایونفر که با موسیقی عشق بازی میکنن... امیدوارم یه روزی یک آلبوم بی کلام ارژینال از شادمهر بشنوم.نقل قول:
تعدادی از آدم های اطراف شادمهر که در ایران هستنُ میشناسم. نمیدونم سطح همکاریشون با شادمهر چقدر هست. ولی اینو میدونم شادمهر اطلاعاتش از داخل به روز هست.
به نظر منم باید بره سمت موزیک بی کلام صدای موسیقیش از هر شعری بهترهنقل قول:
خدا خیرت بده فک کردیم باز ویدیو دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm232)
شادمهر چه فیلم های مستهجنی گذاشته؟ (sm70)
بورا بورا کجاس؟(sm127)
چه سخت آلبوم می بنده! (sm59)
خوش بذگره شادی جان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم خیلی وقته آماده س (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رحمت عالیوفنقل قول:
هنوز رو انتخاب آهنگا دو دله (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه آهنگا رو بذار خیال همه رو راحت کن (sm111)
رحمت عالیوف[/QUOTE]
(sm120)
بدبین چیه برادر من
کسی بدبین نیست این اسمش واقع بینیه
من خودم جز اولین کسایی بودم که همین جا گفتم این آلبوم فوق العاده س و اسمشو گذاشتم شروع دوباره شادمهر تو پستای همین تاپیک هست
من میگم ملت بازیچه دست یه سریا نیستن که با احساسشون بازی کنی
بعید میدونم با سابقه ای که از شما میشناسم کمتر از من طرفدار شادمهر باشی
مدت ها هم هست میشناسمت برات هم احترام زیادی قائلم
پس اگه از قدیم شادمهری هستی میدونی که مدیر برنامه شادمهر توانایی اداره یه wc هم نداره چه برسه به مدیریت برنامه ریزی یه هنرمند با طرفدارای میلیونی
لابد گندی که سر پخش آلبوم طرفدار زدن یادتون رفته سی دی های کپی و تقلبی به اسم اورجینال که زیر سر بهداد و آرمین هاشمی بود و یه سری به اصطلاح طرفدار شادمهر در داخل کشور
من و ایمون دل آلپی از طریق محسن 6730 آلبوم رو اورجینال از خارج از کشور تهیه کردیم زمین تا آسمون فرق داشت با نسخه های کپی
که گند تاریخی همین مدیر برنامه ها بود البته اسما فقط مدیر برنامه س فقط به فکر پول و کنسرت
یه بخشی از مدیر برنامه بودن پول هست ولی بخش دیگه مدیریت طرفداراس
صرف اینکه شادمهر قبولشون داره پس بهداد و ... آدمای درست و سالمی نیستن
من به نظر شخصی شادمهر احترام میذارم راجع به انتخاب اطرافیان ولی الکی گنده شون نکنید بادکنک رو بیش از حد ظرفیتش باد کنی میترکه
راجع به امیر فرشباف و نسل شادمهر که شما بسیار سینه سپر میکنید براشون
ایشون دارن دروغ تحویل ملت میدن تو اون پیج اینستا که زیر نظرشون اداره میشه که تو اون پستی که شما اعتراض کردی بهش به تفضیل توضیح دادم
قصد تشنج نیست
از آب گل آلود ماهی میگیرن برا رسیدن به اهداف
شما فک کن من جو رو دارم به هم میریزم نزدیک انتشار آلبوم
خدا میدونه تو دلم چه حسی به شادمهر دارم و چی میگذره
دلم واسه بقیه میسوزه که شدن بازیچه دست اینا
ولی بعضی موقع ها باید خاموش باشی
از دور نگاه کنی لبخند بزنی و گذران وقت کنی
و من الله توفیق ...
شاد و شادمهری باشید
نقل قول:
کدوم انتخاب (sm70)
آلبوم شهریور بسته شد (sm50)