اینم گفت که من اینجا دارم میبینم تا 13 مگ خطت میکشه
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم گفت که من اینجا دارم میبینم تا 13 مگ خطت میکشه
(sm50)پس خونتونو عوض کنین
سر صبح 42 بود یه ساعت پیشم 27 بود الان شده 30 (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبیعیه ؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چی خونه ؟! (sm2) 13 مگابیت که خوبه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگه دانلودتو رو چن بسته نه نویز
14 بستن
در واقه 15
شاتل همیطوریه متغیره بین 14 تا 16
مال توام همین جوریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)همی اپش خیلی کمه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که 4 مگابیت (sm74) الان این مقدارش خوبه دیگه نه ؟!نقل قول:
نادون 4 نیس نمیبینی مگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تو عمل چهاره یه بحث دیگس