(sm54)من تو کف snr توام اخه مگه میشه 30 ! مال من 10 (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm54)من تو کف snr توام اخه مگه میشه 30 ! مال من 10 (sm2)
تازه سر صبح 42 بود (sm2) ریدی با اون خطت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خط ریدمان باشه ولی سرعت دانت 1.6 مگ باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش دلتنگی نیز نام کوچکی می داشت
تا به جانش میخواندی:
نام کوچکی
تا به مهر آوازش می دادی
همچون مرگ
که نام کوچک زندگی ست ... (sm50)
پس این چه میگه تا 4 مگابیت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)راستی یه سوالی
من موقه نصب وین درایو cرو فرمت کردم بعد بخوام رو ssdبنصبم چجوری این ssdرو درایو c کنم اونجا میشه تغییر حرف داد
نمودی ولشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مال توام مثلا میشه 14 (sm70) خط تو جادوییه (sm81)(sm2)نقل قول:
همه پارامتراشو میخواستم جالبه نسبت به مخابرات تفاوت محسوسی نکرده هیچ کدوم (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Snr نوسانش طبیعیه مشکلی نیست