عرض کردم بالا ...(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو دست خوردی(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
عرض کردم بالا ...(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو دست خوردی(sm2)
الدنگ(sm39)میخوای منو پیش مادرزن خراب کنی ولی کور خوندی مادرزنم از چشاش بیشتر بهم اعتماد داره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بر دوستان گل(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روی گلهای زرشکی
با یه مداد مشکی
هزار دفعه نوشتم
تو انتهای عشقی... (sm19)
جا داره بگم واقعا به همین صورت بود. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان جامو عوض کردم اینجا همه ارشدن. صدا بلند نمیشه از اتاق. در سکوت مطلق. شب ساعت 11 هم میخوابن. (sm120)
آها یادم نبود. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من هم البته به همین صورته. هر چی رو که بخوام وا میکنم! (sm132)(sm120)
دامادي با هكرهاي بسيار عمرا(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هيچم بي معرفت نامرد (sm172)نقل قول:
مينا خودش پايه س (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا تو اون فال مگه من خاص نبودم ؟ (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله احتمال ميدم هكرها به اونجا حمله كردن (sm2)نقل قول:
بزن لهش كن به جرم قتل ببرنت قصاصت كنن از دستت راحت شم(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
يني جان خودم ديگه بهتر از اين نميتونستم تحويلش بگيرم (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
با هكر يا بي هكر؟(sm2)نقل قول:
تو که تمام وقت دستت رو دیوارِ توکلت به خدا (sm2)نقل قول:
چه خــــــوب (sm120) زودتر میگفتی مسخره اینهمه نگرانت بودیم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ياد پطرس فداكار افتادم (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوژه جدید واسه نگرانی بدم؟!نقل قول:
از وعده های غذایی اینجا فقط ناهار میخورم همونم کلی زیاد میارم! اژدهام کوره! (sm74)(sm74) نگران شدین؟ (sm174)(sm120)