تنها نتیجه گیری من از داستان شیرین و فرهاد اینه که
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
واسه یه ک.س
خار کوه و طبیعتو نباید گا.یید
نمایش نسخه قابل چاپ
تنها نتیجه گیری من از داستان شیرین و فرهاد اینه که
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
واسه یه ک.س
خار کوه و طبیعتو نباید گا.یید
به مفت نمیارزد پاییز
که باشد وُ
گامزدن روی برگها
بیتو
ولمعطل باشد... (sm172)(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیق تنهاییم(sm74)
چیز تو حجمتون این عکس ارزششُ داره که همینطوری بذارم (sm81)
چقدر خوش استایلِ پدسگ (sm81)
آتل ببند (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور از جونت عزیزم زنده باشی (sm19)(sm134)
بالاخره پس از ماهها یه والپیپر که ارزش جایگزینی چلنجر رو داشته باشه پیدا کردم (sm81) اکسپلورر (sm81)
دمای هوا چقدر خوب شده ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت (sm19)(sm127)
خیلی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]