احتمال بسيار هفته ي آينده
(sm51)
فقط روزش مونده (sm54)
ببينم ميگه يا نه
نمایش نسخه قابل چاپ
احتمال بسيار هفته ي آينده
(sm51)
فقط روزش مونده (sm54)
ببينم ميگه يا نه
حالا یه سر برم سوال کنم ازش ، نزدیکه راهی نیست
دیگه حداقل خیال خودم راحت میشه که آلبوم میاد یا نه
از کی داری آمار میگیری؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون كه سركاري بود (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو احسان ما اینجا پشم نیستیم بقرانانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی قطعی بشه سجاد و ممر میگن (sm70)
مگر ارتباطات خاص نوید بتونه کاری کنه که زودتر به خبری برسیم (sm120)
آخه من کی همچین حرفی زدم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم شما هم خبر موثق داری ولی ایندفه بزار برم از این یارو فروشگاه دار بپرسم ، این مستخدم شرکتمون میگه کارش درسته
حالا اشکالی داره منم یه خبر بگیرم ؟
میخوای نرم یا اینجا نگم ؟
حرص نخور(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
میدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که نخواستم دخالت کنم تو کار سجاد و ممر که