میکنم ولی قول نمیدم موزیکش کامل مثله اریجینال در بیادا!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud66 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میکنم ولی قول نمیدم موزیکش کامل مثله اریجینال در بیادا!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud66 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عب نداره یه تلاشی بکن ببین.مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد-پریچه(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]بی کلام تنظیم شماعی زادهنقل قول:
سپاس فراوان(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم جلیل جان(sm127)
خب یکیش که اوکی شد
الان تو داری بی کلام میکنی یا آواتار عوض میکنی؟(sm2)حداقل یه خوشگلشو انتخاب کن.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلصم (sm10)نقل قول:
گزینه دوم(sm2)نقل قول:
الان میخوای؟
دیوث تو اینو میشناسی بهش میگی زشت؟ متاسفم برات(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنجره و لحظه ها هم هست، میخوای بگو لینک بدم
نتونستی صدای یگانه رو از رو آهنگ دیوار برداری ؟
گفتمت که.گیتارش لا کار میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه چهارشنبه میخوام.نقل قول:
زشت نیست ولی از این خوشگلترم هست(sm2)
به علی رهبری هم پیام دادم گفتم نوکرتم اگه میشه ورژن بیکلام آهنگ دیوار رو به من بدید گفت اجازه ندارمنقل قول:
بده مرسی.(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین الان نمیتونم میزگرد برپا کنم چون اشترم میاد شاکی میشه ولی باید انتظاراته طرفو ببینی اول.این به چشم من اگه نگم زیباترین،بینه تاپ 5 من هست.نقل قول:
البته تو این عکس عالی افتاده تو بقیه عکسا نه که بد باشه ولی درصده مال بودنش پایینه.اینا مهم نیست مهم فیلمه(sm2)
خب راست گفته کشکی که نمیتونه بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت صاف(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] - بیکلام، تنظیم شماعی زادهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] - بیکلام، تنظیم شماعی زاده
(sm10)
اگه بد میگم بگو بد میگی(sm2)نقل قول:
از اساتید مجمع کسی آهنگای تاپ ساسی مانکن رو داره بده بهم؟! (sm50)(sm2)
یه چنین آهنگی با چنین ریتمی داره؟! :
دیپره دیپره دیپره دیپری خانوم شما بده کمرو اینوری
یا چنین آهنگی:
میخوایم خودمونو پرت کنیم از ابشار نیاگارا
دوستان اگه دارین ممنون میشم کمکم کنین (sm10)
اون دومیه مث اینکه واسه سعید کرمانیه...
(sm39)
خطر دستم به تمبونت، تو بهت میخوره از این آهنگ خزا داشته باشی، بده بهم (sm2)نقل قول:
دیوث عمت بهت گفته من ازین اهنگا گوش میدم؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یارو سعید کرمونی که قیافشو میبینم کهیر میزنم چه برسه به گوش دادن.
ساسی چاهکن هم اصلا گوش نمیدم فقط یه ترکه هیتشو زدم تو میکس.همین
(sm2)
اشترم ابله عکس ایراد داشت که پاکش کردی؟(sm2)
دیوث ممش که معلوم نبود فقط شکمش معلوم بود.اخوند شدی نکنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش تقصره توعه که این بحثو باز کردی.من میدونستم حرف بزنم این اشترم میفهمه ولی دلم نیومد جواب ندم(sm2)نقل قول:
وگرنه این اشترم تا صدسال دیگه هم چیزی نمیفهمید
02 Ashofteh Bazar
(sm50)
به من چه؟عکسه منشوری بود دیگه حالا منم یه چیزی پروندم(sm2)نقل قول:
عجب آواتاریم برات گذاشته بهت ابهت میده.(sm2)
نه بابا خودم گذاشتم(sm132)نقل قول:
اون اواتارم عکسش مورد نداشت دیوث شغلشو فهمید پاک کرد(sm2)
غلط کردی (sm2) تو به قیافت میخوره از اینا میگوشی (sm2)نقل قول:
بتهوون و چایکوفسکی مایکوفسکی و اینا خواستی بیا پیشم وگرنه که برو نبینمت(sm2)
بمیر دی جی خز (sm2)
خز تویی و اون مهمونی که میخوای بری توش که کرمونی و چاهکن میخواین توش پلی کنید(sm2)
موکل دی جی، تو چطور نداری از اینا؟! (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهمونی چیه به یاد دوران جهالت هوس کردم گوش کنم (sm2)نقل قول:
وارطان اگه نبود باید فاتحه موسیقی اونورو اینورو همون اول میخوندند
وای وای وای وای........نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه بدتر.خاک بر سرت(sm2)