(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم میلاد بابایی ... (sm181)
فیلم و سرگرمی سریالای طولانی لحظه ای امون نداری . . . (sm50)
یه بار نشد یه سودی ازت برسه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آه و ناله و ساز و آواز و تصنیف در خدمتم ولی در این مورد خاص هیچ ، هیچ ، هیچ
حالا من تو عمرم یه بار دنبال یه چیز خز میگردم اینجا همه های کلاس شدن (sm2)
تو خیلی ادمه سخیف و جوادی هستی.قبول کن.این مجمع مجمعه فاخریه.خجالت بکش(sm2)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو آسمونی منم زمینم
چقدر بشینم تورو ببینم ... (sm181)
خب من هر روز شش صبح بیدار میشم صبحانه آماده میکنم دیگه😖😖نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبحانه ای به سبک اردک آبی
کشتمت شاهین������������نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم ننداز چی خوردیم حالا خوبه خودتم رفتیا������������
تا همین دیروزم کسایی که این مدل شعرا رو با یه سیگار میزاشتن اینجا بودنا حالا همه غیب شدن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا همون آهنگایی که میخواستمه؟! (sm10) اسم خواننده هاشون انگار فرق داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ولی به همون حد جلف و جواد تشریف داره
تو سراب منی توی خواب منی ...(sm118)
همون که آلبومی که میخواستم میلاد بابایی داد بیرون
فردا هم آلبوم ففری میاد (sm59)
(sm70)
امیر 4 گیگ فیلم سنتوری رو بزن تو اکانت حیفه پاک نشه (sm120)
یه پارت مونده تا ساعت دیگه میزنم
خخخخخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میخاستم بازی پست کنم اهواز
مادر ججنددها گفتن باید مجوز داشته باشی و با پستم قرارداد داشته باشی(sm77)
اونجا میپرسن شکستنی یا نه برای بیمه کردن
(sm2) اوکی دمت گرم (sm127)نقل قول:
شگفتاااااانقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
بابا بزن موزیک و نرم افزاره دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کاغذم میده بت مشخصات فرستنده گیرنده رو باید بنویسی (sm120)
چند تا دیسکه؟نقل قول:
اوکی گرفتم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه صدتای هست یع 300 گیگم تو هارده.که ارشیو خودممهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باسه فروش البته باید گلچین کنم یه پکیج و رایت کنم.اینطوریاس
با عکس یا نه ؟نقل قول:
میخای بذاری تو همین قاب گردای 50 تایی
تو همون قاب گردا.(sm120)نقل قول:
عکساش تو خوده پوشه فیلمه.
اونجوری مث بازیا تو کنم نمیصرفه(sm120)
اگه زیاد میفروشی فیلم بیا زلگرام یه دقیقه؟نقل قول:
پیام بده ریپورتم
خوب تو اون قابا یه کوسشری بهش بگو......دیگه در نمیارن نگا کنن کهنقل قول:
اشترم تو با اینهمه دبدبه و کبکبه بلد نیستی یه البومو لو بدی؟ از هیکلت خجالت بکش(sm2)(sm2)
من البومه ففریو همین امشب ازت میخوام
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر هستی ؟
The Hangover Part III رو پیدا نمیکنم اپلود بازش هست وا نمیشه اینجا چند روزه نمیدونم چرا (sm3)
۱۰۸۰ داری(sm176)
265 هم خواستی اینه ..
مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرق اینی که دادی با اینی که سینجول داد چیه
شنیدهها از حذف حدادعادل ، جنتی ، یزدی و مصباح حکایت داره !!!!
(sm2) مگه 265 باشه از خارج گانول هه ..
مراسم تشییع پیکر مرحوم فرج الله سلحشور، فردا ساعت 10 صبح از بلوار آیت الله اشرفی اصفهانی، ابتدای ورودی باغ فیض خواهد بود.
(sm74)