بله من ps4 بازی کرد شاهکاره(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بله من ps4 بازی کرد شاهکاره(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رییس بازی و ادمین بازی چیه؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا مثل بچه ها شدی احسان
دشمنی که نداریم با کسی میگیم خبری باشه بچه های ما زودتر میفهمن
عجبا
ميخواستم به همين نكته اشاره كنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب يه ژست خاصي داشت واسه سيگار كشيدنش
از اون سكانس اول شروع كرد كشيدن تا آخر فيلم
بي صاحاب ريه ها رو به فاك داد (sm2)
رو کامپیوتر بازی نکردیش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط joker_old [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه آخه یه جوری میگین که انگار دارم تو کارتون دخالت میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما خبر موثق دارین درست ، من فقط میخوام ببینم هفته دیگه یا قبل محرم میاد یا نه
من همینجا رسما اعلام میکنم که غلط کردم
هر کی خواست شب پخ کنه بهش بگم تمام
من فقط میخوام اذیت نشی ، چون فروشنده جماعت چیزی که نمیدونه ، الکی میری و چیز خاصی هم بهت نمیگه یا فوقش یه چی میپرونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده (sm10)
اصن لامصب مصرف سیگار بقیه رو هم برده بود بالا تو زمان پخشش(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اما نسل 8 کنسولها و pc از وتور جدید و قابلیتای جدید بهره میبرن چمن و گرافیک و گیم پلی بازی عالی شدهنقل قول:
(sm2)کو ببینم این مساله رو به سازمان ملل میکشونین یا نه
این کو دیگه چه معنی میده اینجا ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]