سعید عخشه عخش(sm135)
نمایش نسخه قابل چاپ
سعید عخشه عخش(sm135)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس خدا رو شكر نگران بودم صداي يه پديده رو از دست دادم (sm120)
صعيد هر بدي داره خانمش رو نياورده بذار بالا سرمون اين خودش نعمت بزرگي (sm59)
مدیر محبوب ما
حاج مورتوضه مورتوض الله(sm120)
یعنی توام اره(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نکته ی بسیار ظریفی اشاره فرمودی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گربه باز هم نی تازه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خفه شو(sm135)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی منم بودم به شماها اهمیت نمیدادم وقتی دارم پول درمیارم(sm2)
پس با مدیریت زنا مشکل داری(sm59)نقل قول:
نقل قول:
خانمش؟(sm77)