امیر ریپ کرده 94 تا
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر ریپ کرده 94 تا
بعضي وقتا البوم جاده روياها سيروانو گوش ميدم خيلي واضح و شفاف برام معلومه كيفيت صداش بالاتره البوماييه كه الان دانلود ميكنيم.ماله٣-٤ سال پيشم هست تازه
بالای شهر ابرا که میبارن
پایین شهر رو آب میگیره ...(sm50)
البومو خريدي اشترم؟
ريپ چه به mp3 چه به فلك فقط و فقط با نرو.٢٠١٦ باشه ديگه خيلي بهتر
چرا سک شعر میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریپ 320 همه جا 320 هست
اون وسیله شنیداری خودته که باید کیفیت بالا باشه
که حداقل باید 250 تومن خرج کنی تازه شاید یه هدفون خوب گیرت بیاد
پلير ايفون و هدفون بيتز مشكله كيفيتي داره؟
موکل با این انسان نما مشاجره نکن (sm25)
ترک 3 (sm50)
امیر نوشافرین یه ترک خونده برای سریال نبرد گلها پیدا کن بذار
همین تنظیمو شهاب اکری هم راحت میزد رفت از ترکیه تنظیم کننده برداشته آورده (sm120)
نه اخه فكر ميكنه با ١١٠٠ نشستم اهنگ گوش ميدم ميخوام توجيحش كنم.
گوشي و هدفون ٢ تاش نزديك ٤ تومن اب خورده برام ديگه چقدر بيشتر بايد خرج كنم.بازم رو حرفم درباره البوم سيروان هستم
هدفون 2 تومنی میشناسم صداش اشغالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم کارت صدای گوشی رو با کارت صدای جدا یا کارت صدای سیستم اصلا قابله مقایسه نیست
با حذف حداد عادل از فهرست 30 نفره اصولگرایان تهران حاکم کوت شدند!!!
مهران خالصی (sm59)
گوشي و هدفون صداش معمولي.اوكي ولي تو همين پكيج يه البوم كيفيت صداي خوبي داره يكي نداره.
حالا چه گيري داده هميشه يه ترك انگليسي هم داشته باشه
اين رومانياييا مثله اكسنت و اينا و الكساندرو ديده با انگليسي خوندن وارده ماركت جهاني شدن اينم ميخواد همچين حركتي بزنه(sm2)
رسیدم به کار دوستان غیروطنی ... (sm98)
ازگور یورت اغلو (sm2)
کوشان پیشرفت کرده دیگه صدای قاشق ، چنگال و بشقاب نمیده کارش (sm120)
ماشالا محمد فلاحی (sm50)
ترکه تو باشی کوشانو بذار کناره باورت نمیشه ارون.اون کجا این کجا.تنظیمش قدیمی و نخ نما شده.این مدل کار خیلی ساله داره زده میشه
بزاریم کنار پارتی میکس 1 (sm2)
میلاد این طرفدار نما رو بنداز بیرون(sm2)
من به تنظیمای اشکان ابرون کردیت میدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اجازه ی کی از پستو اومدی بیرون (sm2)
خبر فوری....... خبر فوری
استاد دی سول کوشان حداد رو نقد فرمودن (sm2)
از فنه بهروز کچل بعید نیست طرفداره کوشانم باشه.سلیقه در حده افتابه لگنه چینی(sm2)(sm2)
باز هم با نقد های درخشانتون مارا مزین کنید (sm2)
کوشان جان شما کاپی میکنی و کارات رو عوض میکنی
ترک 8 مهران خلیلی (sm3)
(sm2)
رسول کـــون.ببخشید جون.شما اصلا ریتم رو نمیشناسی.سلیقتم افتضاحه.من بهت پیشنهاد میکنم بری خودتو بکشی.مرسی(sm2)
تو فکرتم رو می پسندم
در کل آلبوم خوبیست
ترانه هاش خوبه ، ملودی هاش هم قابل تحمله ، تنظیم ها هم خوبه البته کوشان به تنهایی میتونست آلبوم رو به لجن بکشه که موفق نشد
میلاد جان شما زیادی میخندی یه ذزه نیشتو ببند.(sm2)
دیوث همون اول تو ادیوشن گفت من یه مشکلی دارم و زیادی میخندم.بنده خدا(sm2)
ولی حیف شد اون ...کش ها دست به یکی کردن که شهرام آذر رو از دور خارج کنن (sm25)
ففری از دست رفته عقب افتاده ذوق آلبومش رو داره نمیدونه چیکار کنه از صبح داره آلبوم های قلیش رو میزاره تو کانال تلگرام (sm120)