وسواسی نباش رو به گلای قالی بخواب بقیه به امید خدا حل میشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
وسواسی نباش رو به گلای قالی بخواب بقیه به امید خدا حل میشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه میترسم زانو هات و کف دستت خاکی بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترس خوبه واست باعث میشه تنگ تر شی بیشتر میچسبه (sm132)نقل قول:
واسه من برعکسه باعث میشه سفت تر و بزرگ تر بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هارد به سلامت بادا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت کنی زده حداقل قیمت یعنی قیمت کفو این گذاشتن زیاد ارزون نمیشه خیالت تخت (sm120)شاید مثلا کسی ماهی 40 تومن میده بشه 37 تومن به چشم نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس السا استیج منوتو گذاشتین نامردها دلم خواست اینستاگرامشو نداره کسی؟(sm172)
گوه خوردی، رو حرف من حرف نزن (sm2)نقل قول:
مسخره ست به مرده خون دادن ... (sm81)
(sm2)(sm59) کم آوردی سوت بزننقل قول: