(sm25) تیراژ کتاب هم کمه، فقط 1000 جلد(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25) تیراژ کتاب هم کمه، فقط 1000 جلد(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) تا کیونت بسوزه امین
معجون دردمندی از
سردرد و دردسر بودم
با هر مسکن تازه
دردم زیادتر می شد
(sm50)
برزیل رو دو شب پیش بحث کردم با همین امین حال نمیده (sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چون تیم زیاد تیم ملی حال نمیکنم همه تیما رو قهوه ای میکنم (sm41)
به به این سلیقه (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برزیل یحتمل قهرمانه ولی هیچ گوهی نیست (sm41)نقل قول:
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگو کاستا میگفتن جام جهانی هم نمیرسه اونوقت امروز بدون مشکل تمرین کرده (sm21)
تو كه نميدوني كلا به خون هم تشن اينا(sm14)(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته رابطهرما با يونايتد بهتر از بقيست كلا (sm14)(sm14)
اون كه عين حقيقت (sm2)
نگران نباش، فینال 10دقیقه بازی میکنه بعد کیونشو میگیره میره بیرون (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شانس تخمی ما ژابی و په په نیستنقل قول: