میتونی بری سایت مادربرد یا لپ تاپت ببینی بعدش وین رو در حالا uefiنصب کنی
نمایش نسخه قابل چاپ
میتونی بری سایت مادربرد یا لپ تاپت ببینی بعدش وین رو در حالا uefiنصب کنی
اوکی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدول شرایط سخت افزاری اپ جدید
ستون pcبیا پایین میبینی
جز تو ستاره ای دنباله دار نیست ... (sm50)
ای بابا چرا نشد secure bootرو فعال کردم میام اینجا بوت زده legacy
تراک 3 یاد تو آلبوم علیرضا تهرانی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
راستی چرا دیگه آلبوم نمیده خبری ازش نیست صداش قشنگه (sm74)
سینجول کجایی که بدبخت شدم فکر کنم تا 64 بیتی نصب نکنم این قابلیت فعال نمیشه
ولی خیلی عجیبه ها تو جدول بارها و بارها به سیستمهای 32 بیتی اشاره شده بعد تو یکی از موارد گفته فلان قابلیت باید داشته باشه تناقض بزرگیه
ببین اینجا یه سایت گفته uefi میشه رو 32 بیتی
Windows 8.1 and Windows® 8 support native UEFI 2.0 or later on 32-bit (x86), 64-bit (x64), and ARM-based PCs. They also support BIOS-based PCs, and UEFI-based PCs running in legacy BIOS-compatibility mode
ولی قابلیت secure boot نمیشه
If you’re running on a 32-bit only platform like many Intel Atom rigs, then you will need the 32-bit installation media… and some therapy. Also, Secure Boot doesn’t work for a 32-bit OS installation on a 64-bit capable system
خب این مایکروسافت منظورش چی بوده از این کار اگر 32 بیتی ها نمیتونن این قابلیتو فعال کنن چرا تو جدول همش بهش اشاره شده دارم شاخ در میارم ها
اگه میخوای بدبخت تر از این بشی کار خوبی میکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شده مریضی کرم افتاده به جونتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا. اینجا راجع به هر چیزی بحث میشه جز آلبوم محسن چاوشی
آلبوم چاوشی بعد از ماه میمون و مبارک رمضان میاد -همه چیش که معلومه آهنگساز و ترانه سرا و تنظیم کننده و طراح کاور و تهیه کننده و ... همه مشخص شدن - الان به نظر شما ما باید در مورد چه چیز آلبوم صحبت کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad_real99 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها امیدم اینه که منظور مایکروسافت اینه که این قابلیتو رو سیستمت داشته باشی نیازی به فعال سازی نیس
غلت کردی هفته بعد میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا منظور منم همینه. وقتی حرفی نیس چرا تاپیک باید آپ بشه ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چت رومی شده ...
نوشته required ننوشته enable
اصولا و اساسا تاپیک هایی که اسم چاوشی روشون باشه خونه ی امید ماست - کسی هم از چت کردن ناراضی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad_real99 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رحلت عمام رو چه کنیم - ایام رمضان رو چه کنیم - روزه ها و نمازهای تقسیم شده بین دو رییس رو چه کنیمنقل قول:
(sm2)
(sm2)
این که مه نیست دود سیگارِ ... (sm50)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف به این شانس اینجا هم که به ریز توضیح داده همینو توضیح نداده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر(sm2)نقل قول:
پس من دانشکده س.ک.سیش رو اداره میکنم تو هم منو بن نکن(sm2)دارم در راه خدا ملت اموزش میدم به قول خودت یکیش همین ممه تیر دیوث(sm120)نقل قول:
بیا بخورش(sm2)
من اینجا دکترای س..کستراپی دارم ولی هیچ ادعایی ندارم اونوقت میای اینجا میخوای مدیریت کنی اونم دانشکده ای رو که من قرار استاد ارشدش باشم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عزاها اگه نبود تاریخو میشد اعلام کرد اما الان مشخص نیست
هته ی دیگه میتونه بیاد ولی . بستگی داره چه تصمیمی بگیرن
منظورت مامله است دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه فقط سرشو(sm2)نقل قول:
این جنبه نداره گوشت راسته میبینه از خود بی خود میشه تا دسته جاش میکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
نوش جونش.. با دوتا توپم بازی کنه(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) یکی منو بگیره
شاش شترنقل قول:
اوایل رمضون یعنی 17 یا 18 خرداد میاد (sm120)
البوم مهدی یغمایی چطوره ؟
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]تا تاريخ انتشار براي خودم شخصن قطعي نشه اعلام نميكنم
(sm2)
این فیلم سراج ..
سکانس آخر لوکیشن مرگ
به ته رسیده دفتر صد برگ ... (sm50)