(sm70)الدنگ یجا اپ میکردی
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)الدنگ یجا اپ میکردی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبدیل لولو به هلو(sm2)
خب این الان ایرانه دیگه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)خب اکانت چی چی بود تو چن ثانیه اپ میکردی ایران مال رفیقت بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
میگن اخرالزمان وقتیه که ارزش ها ضد ارزش میشه....و ضد ارزش ها ارزش......کاری با ویدیو ندارم...اما جیغ و داد های خواننده های متال از نظر من کلمه ی "خوانندگی" رو زیر سوال میبره....خواننده؟؟؟؟فک کنم هر حیوونی بتونه جیغ و فریاد بزنه.....
نمیدونم...متال باز ها قشنگی متال رو تو چی میبینن....ولی فلسفه موسقی ارامش روانه.....نه جیغ و داد و صدای حیوون در اوردن....
ببخشید من سر رشته ای خداروشکر از متال و فلسفش ندارم...و اصلا هم متال گوش ندادم و نمیدم...امیدوارم به کسی هم برنخوره...ولی متال فقط چرند محضه...و خواننده هاش همه بلا استثنا سبک سر هستند...متال ناهنجاری موسیقیه.....همونطور که خیلی از متالر ها پاپ رو چرند میدونن....
ویدیو هم وحشتناک نبود....میشه گفت مضخرف ترین چیزی بود که تا حالا دیدم....یه عده روانی .... مثلا مفهوم فیلم چی بود دقیقا؟؟؟...
عذر میخوام ولی ویدیو و اهنگ اینقد مضخرف بود که....حرفای دلمو که خیلی دوست داشتم نگم که به سبک مورد علاقه کسی توهین نشه زدم......
نقل قول هم نکنبد لطفا.
دیگه شعرای خاک بر سری هم نمی شه گذاشت (sm120)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تپش قلب تو با نبض منه
عزیزم لحظه ی عاشق شدنه ...
(sm19)
(sm47)
زیر این بخوابی با حسین فهمیده هیچ فرفی نداری(sm59)(sm2)
(sm98)
(sm70)
رپ:گفتاواز
بیت باکس:دهن ساز
گنگ:اوباش
پارتی:شب نشینی
ابلیس:اسرافیل
هیچکس: همه کس
سورنا فیت کریمی
بهرام فیت هلالی
بزودی...
آرون حسینی (sm70)
دوستان گلم مرسی بابت کامنت های خوبتون و خوشحالم که دوست داشتین . لازم دونستم با توجه به نظر بعضی از دوستان یه سری مطالب رو بگم . تا کی از پلاکد و ساند های ترنس در کار فارسی استفاده شه ؟ سبک این کار پراگرسیو هاوس هست که من سعی کردیم با کلام فارسی تلفیقش کنم ، از اون جا که گوش مردم ما به پد و پلاکد و صداهای همیشگی تو کارها عادت کرده سعی کردم متفاوت تر باشم و مدرن . با توجه به شرایط و مشکلات شخصی که برام پیش اومد تو مرحله میکس و مسترینگ کار حضور نداشتم من از نتیجه ی کارم بسیار راضی هستم...نقل قول:
(sm120)
(sm87)(sm3)نقل قول:
ایشالا با البوم اریان همزمان بیاد (sm2)نقل قول:
این شادمهر چی کار میکنه پس (sm3)
یا خدا این چرا بیداره الان (sm2)
صبح دل انگیزت بخیر (sm59)
چ گندی زدی که بیداری الان ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یراحی رو من دیشب گوش دادم انگار تو آهنگری داری مداحی گوش میدی (sm120)
تو می دونی تو خیلی وقته می دونی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا این حد قانع نشده بودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدن موجود متعصبی هستی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا جنسارو راحت تحویل دادی ؟
راحت که نه ولی تحویل دادم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس ممد راست می گفت که چیزی ازت نمونده جز یه خایه (sm2)نقل قول:
داری کش میدیا ؟! (sm2)نقل قول:
نه والا سر شب یه خبر میگیرمنقل قول:
تو خبری نداری؟ (sm29)
(sm2)(sm10)نقل قول:
اوکی(sm2)نقل قول:
نه در حد آمار بوده گویا پیجش خبری نست؟نقل قول:
رضا صادقی جو گیره بابا مثل البوم قبلیش شبانه پخش میکنه (sm30)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راس میگه یهو داد بیرون (sm70)نقل قول:
مگه یادت نیست شب پخش شده بودنقل قول:
ساعت 11 ظهر فرداش یهو اعلام کردن پخش شده
امیر (sm2)
(sm120)نقل قول:
(sm120) حالم دیگه از البوم زدن بهم میخوره
هر موقع پخش شد میریم می خریم دیگه
اونجور که تو آپ میکنی آدم دو بار آلبوم بزنه پیر میشه (sm2)نقل قول:
دستمزد حامد زمانی برای یک آهنگ چقدر است ؟
بیش از 6 برابر دستمزد حامی برای اجرای آهنگی درباره ی غزه
در بخش اخبار رسانه ی فرهنگی گانجا موزیک بخوانید
(sm2)