ترک 5 (sm77)(sm138)
نمایش نسخه قابل چاپ
ترک 5 (sm77)(sm138)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی دَدی تو چطوری؟ (sm10)
دستم به شدت درد میکنه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم نمیاد اینطوری صدام بزنی (sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا چیکار کردی رفتی باشگاه؟ (sm172)
93 رو دست کم میشد گوش داد این که یه افتضاح به تمام معناس (sm3) کدوم احمقی قبول کرده تهیه کننده ی این بشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تو میگی دخدرم من نگم ددی؟ (sm2)
نع تاندول های دست راستم اسیب دیده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوریاست مگه قبلا رو 22 ، 23 گیر نمیکردن؟ (sm70)نقل قول:
(sm127)
حالا وایسین قیمت پفک 50 تومان بیاد پایین بعدا خوشحالی کنین (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
به چشم (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشمش بی بلا (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری ، بهتر شدی اصلا؟
افکار خودشکی که به سرت هجوم نیاورده؟ (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan1373g [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش اومدی عزیز ، مجلس بی ریاست (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولقعا جای بازخونی آهنگ درِ قندون ، لبِ خندون تو این آلبوم داره احساس میشه (sm70)
نه بگو آقای پدر (sm56) احترامم خوب چیزیِنقل قول:
ای بابا... حتما به دکتر مهندس بابا اسی @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مراجعه کن تا کار دستت نداده (sm25)
اه باز این بی صاحاب موقعِ تشکر زدن ارور میده (sm208)(sm208)(sm208)(sm208)(sm208)(sm208)(sm208)( sm208)(sm208)(sm208)(sm208)(sm208)(sm208)(sm208)(s m208)
احتمالا این یه دوره ی دیگه ـس با درصد بالاتری از واقع بینی (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
بی بلا (sm134)نقل قول:
به چشم (sm127)
حرص نخور دخدرم کـ.اندوم دستت پاره میشه... هر پستی که با اپدیت خودکار بیادش تشکر بزنی ارور میده... این مسئله حل شدنی نیستش... چاره ـش اینه که پیش از تشکر زدن روی شماره ی پست بالا چپ کلیک کنی تا صفحه ریلود بشه (sm10)نقل قول:
یه مدت شاکی بودیم چرا به ویکی پدیا استناد می کنین، الان باید خواهش کنیم به ویکیپدیا استناد کنید بهتر از اینه هر چی تو اف بی دیدین باور کنین
در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (18 کاربران و 1 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+
الان اگه سعید جلیلی رئیس جمهور بودنفری یه کلاشینکف دستتون بودازین خرابه میرفتین تو اون خرابه تک تیراندازای امریکایی هم میزدن تو مُختون بپاچه
آتیِ... دخدرم دوست داره بصورت نامحسوس بیاد (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]مدل گوشی چیه؟
همون کسی دیگر استنقل قول:
دختر خانومتون چون توی تنظیمات زده وضعیت حضورش خاموش باشه برای همین توی هیچ کدوم نشون داده نمیشه
دوستان من یه چیزی شنیدم خودم که عمرا باورم بشه !! ولی مثل اینکه جدی جدی تو یکی دو تا شهر دیروز شعار میدادن الکسیس رو بیار درسته ؟!!!! (sm77) من از کسی شنیدم که میگفت کلیپشو هم دیده خودم باورم نمیشه !
سه تا زیرخاکی جمع شدن آلبوم ساختن انتظار بیشتری نداشتم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
كلي خنديدم به اين حرفتون حق دارين گشتم نقل صابر رو پيدا كنم پيدا نشد از همين تريبون توضيح ميدم متولد 21 اسفند 49 هستم (بگو 50 ديگه(sm2)) ولي چون از 44 خوشم نمياد نميدونم چرا به همه رُند ميگفتم 45 ، حالا كه رفتم تو 45 مجبور شدم دوباره بگم 45 ديگه خدا سال ديگه رو بخير كنه كه نگم 45 (sm30)
نقل قول:
كوفت حالا خوبه تو و نويد عكسمو ديدينا (sm30)
خو من فقط تو کار سریالمنقل قول:
فیلم جدید هم نیومده من چه غلطی بکنم خو؟؟؟(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات عزيز دل(sm127)
نقل قول:
مگه استفاده نشه ميسوزه (sm77)
بعضی از شرکت ها به صورت خیلی ....میسوزونننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتل قبلا اينجوري بود ولي بعد اعلام كرد كه ميره براي ماه بعد ، تو اين بازار رقابت من فكر كردم همه شركتا اين حركت رو زدن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اردوي زيارتي راهيان نيويورك
نام نويسي بعد از نماز مغرب و عشا در مساجد سراسر كشور
عموم يه دختر داره 5 سالشه بهش گفت: اگه دستاتو نشوري از شام خبري نيست
اونم گفت: هيچوقت يه ايراني رو تهديد نكن
خوبه بالاخره يه چيزي از اين مذاكرات هسته اي بيرون اومد!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دلا بسوز که سوز تو کارها بکند ... (sm181)(sm21)
طالع اگر مدد دهد دامنش آورم به کف ... (sm181)
صابر حالا بعد از شنیدن آلبوم بنیامین به عبدالمالکی ایمان میاری یا نه ؟
موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد ...
فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد ... (sm181)
فوق العاده (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفر کردم که یابم بلکه یارم را
نجستم یار و گم کردم دیارم را
از آن روزی که من بار سفر بستم
به هر جایی که رفتم در به در هستم
فراموشم مکن من یار دیرینم
بیا خالی ست جای تو به بالینم
تو را در خواب های خویش میبینم
در آغوشم بگیر از خود رهایم کن
گرفتار سکوتم من صدایم کن
میان روزهای خویش جایم کن
(باز خوبه تو این باطلاق موسیقی یه شخصی هست که به شعور مخاطبش احترام میزاره)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیایید که برنامه های جدیدی دارم واستون (sm51)
احتمالا به همین دلیل از 46 و 47 هم خوشت نیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای پیدا کردن نقل قول... میبینی توی نقل نوشته "نوشته اصلی توسط ..." جلوش یه فلش آبی هست؟ روی اون که کلیک کنی میری سر پستی که از نقل گرفته شده (sm10)
کارگردان هنری : بارانا ... خب برای اون رنج سنی آلبوم خوبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم که به جای شیر تو مدارس ابتدایی و مهدکودک ها از این به بعد آلبوم بنیامین رو پخش کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیر که میدن .. بجای سرود ملی سر صف اینو میذارننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم میشه ، اونم قبولهنقل قول:
ولی من موندم اون عقب افتاده فرید احمدی چجوری این اراجیف رو کنار هم چیده