کارای بلک فیلد رو گوش دادی تا بحال؟(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کارای بلک فیلد رو گوش دادی تا بحال؟(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط همینو بلدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا (sm2)
میخوام اعلام خرابی تلفن کنم...راهی به غیر از مراجعه حضوری هست؟
117 هم زنگ زدم جوابی نگرفتم
مادر از نوع اندی(sm50)
117 و اینا اوس شره..فکر کردی اروپا هستی؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاشو برو ببین چ خبره(sm59)
کابل برگردونه لابد
مشکل از سیمه
تلفنو برمیداری خش خش میکنه
چاره ای نیست باید برم مخابرات بگم
نویز گیر و اینا رو چک کردی؟ ممکنه از اینترنت باشه ها
نه از این چیزا نیست...
واس ما هم اینجوریه اما جدی نمی گیریم(sm50)
ی نمه خش خش می کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیر برار . اسم انگلیسیش بنویس یا اگه جایی برای دانلود سراغ داری لینک برسون ! (sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی سَه !؟ (sm51)
ی گروه معروف انگلیسی - اسراییلی هست که قبلا اسمشونو شنیده بودم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهین آبای پست گذاشته قراره بااینا همکاری کنه(sm77)
البوماشونو ندارم و تو لینک یوتوپ بهت می دم گوش کن..گروه خفنی هس(sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطربان وطن فروش شاهین(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
آلبوم رادیکال فکر کنم رفت واسه سال دیگه (sm50)(sm74)نقل قول:
نقل قول:
ساسان اتفاقا خوب شد صحبتِ شاهین و تک قطعه هاش شد .
تو چند تا تک آهنگ از شاهین داری !؟
دیدی شاهین کلّی آهنگ داره که فقط سال ها پیش توی کنسرت اجرا و به صورتِ ابتدایی ضبط شدن .
از کجا این قطعه ها رو دانلود کردی !؟
مثلا همین اجرایی که گفتی رو من اصلا نه دارم و نه شنیدم !
تمام این چیزایی که نوشتم در مورد محسن نامجو هم صدق می کنه .
چه قدر حیف که نسخه ی با کیفیتی از کلّی از کارا اصلا وجود نه داره . (sm172)
نقل قول:
میرم توی کارش ! (sm118)
یه نکته ای رو هم بگم بد نیست :
ساسان تو می دونستی که توی اروپا و امریکا هم کلی فرد و گروهِ زیر زمینی یِ موسیقی هست !؟
زیر زمینی نه به معنی ای که خلاف و جرم باشه !
به معنی ای که خارج از اون سیستمِ تولید انبوه و بازاری یِ موسیقی یِ !
ما داخل ایران نشستیم و اکثرا فکر می کنیم موسیقی یِ خارجی یعنی " جنیفر لوپز و ریحانا و به قولِ شاهین 50 سِنتی ها " ! عروسکانِ دست سازِ جهانِ سرمایه !
من الان خودم چند وقته دنبال موسیقی های خارج از سیستمِ خارجی می گردم .
احتمال 99 در 100 هم این گروهی که معرفی کردی از همین دسته هستش .
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تااخر بهمن ماه میاد و همین روزاس که پیش فروشش اغاز بشه(sm50)
یکی بیاد یه شعر تازه تر بگه...
اگه یخ باد ستمگر
پی قتل عام برگه
اگه این باغ برهنه
باغ تاراج تگرگه
اگه بی پناهی گل
رنگ بی پناهی ماست
دستتو بذار تو دستم
وقت پیوند درختاست
اگه بی پناهی گل
رنگ بی پناهی ماست
(sm50)
پرنده در برف ماندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جز دام پر از دانه، پناهی ندارد ...
زیبا بود(sm50)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابرجان من تقریبا از سال 88 تاقبل دی 93(قبل رفتن ب سربازی) حدودا اگه اشتباه نکنم بیش از 12گیگ ارشیو از شاهین اعم از البوم و تک اهنگ و مصاحبه و کنسرت و عکس و...جم کردم ..چ از سایت برگ موزیک چ پیجای هواداری فیس بوک و.... حتی چند سال پیش هم یادم میاد همینجا تاپیکشم بود و تک اهنگارو می زاشتم (نمی دونم کدوم کاربر بود اون زمان تاپیکشو ایجاد کرده بود شاید تو بدونی) خلاصه از کنسرت صوتی و تصویری شاهین در انزلی و خیلی تک اهنگایی که اصن پخش رسمی نشد بگیر تاااا دمو اهنگ زهراب که قراره اصلیش بیاد خیلی وقته ب اون ارشیو سر نزدم و یادم نمیاد تو هاردمهنقل قول:
درباره نامجو جانم همینطوره ی سری کارای صوتی هم ازش دارم که از پیجای هواداری اون موقع فیس بوک برمی داشتم و بیشتر در محافل خصوصی هس(sm50)
بله صابرجان اصلاع داشتم و ممنون از یاداوری تو!(sm127)نقل قول:
همونطور که اشاره کردی موسیقی خارجی فقط جنیفر و اینا نیس!! همونطوری که موسیقی ما دو زاری خونای ارشادی نیس(sm50)
گروهای مستقل و زیرزمینی همیشه مخاطبای خودشونو داشته الان این گروهی که معرفی کردم صددرصد اینجوری و مخاطب عام قر کمری نداره!!!!
بیشتر در سبک های راک و الترناتیو این اعتراض ب خوبی معنا پیدا می کنه
چندی پیش یکی از دوستام ی گروه لهستانی بهم معرفی کرد ب نام River Side که احتمالا شنیدی
ی موسیقی خیلی خوب و حرفه ای که وقتی اهنگBefore شو برام گذاشت واقعا هنگ کردم و فوق العاده لذت بردم
- (sm50)
نمیزارم بری تو با این دلخوری
نمیزارم با قهر دل از من ببری
نمیزارم بگی منو دوست نداری
نمیزارم منو تنها بذاری
(sm128)
شنیدم باز سراغم رو گرفتی
چی شد باز یاد این عاشق می افتی
شنیدم گفتی که دلتنگ مایی
همین روزا سراغ ما می آیی
اگه دنبال عشقی عشقت اینجاست
هنوز کنج دل دیوونه ماست
می دونستم یه روزی بر میگردی
زمونه کرد تو با ما بد نکردی
(sm50)
تراک 06 - شنیدم رو دانلود کنین اگه گوش ندادین برین گوش بدین (sm50)
آره(sm51)(sm2)نقل قول:
(sm127)تولدت مبارک . (sm174)(sm128)
مرسی فدات شم تو چقدر خوبی(sm74)(sm127)(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همونم که چ آسون چشامو به تو فروختم
لحظه لحظه با توخندیدم و از اشک تو سوختم(sm50)
صادق جان تولدت مبارک (sm176)
از کجا امار تولدشو داشتی هادی
تولدت مبارک
چه حرف خنده داری ... (sm176) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مرسی ساسی جان فدات شم(sm127)
فدای تو(sm127)(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی تلگرام (sm59)نقل قول: