بله فدات شم حل شد -.-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بله فدات شم حل شد -.-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)معامله میکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگر تو نقطه یِ پایان بر این هزار خطِّ نا تمام بگذاری . . . (sm19)
آقا بنظرم مشکل از گرافیکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون الان مانیتور اومد بالا
البته اینم بگم مانیتور رو با کابلش به یه پریز برق دیگه وصل کردم اونجا هم روشن نمیشد (sm50)
اینو یکی از بچه ها فرستادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
ادامشو خواستی بگو برات میفرستم
(sm2)(sm173)نقل قول:
چرا تولیدش که متوقف شده ولی هنوز خیلی از موبایل فروشی ها دارن ... خیلی کمیابه ولی پیدا میشه تهران اصفهان
چند سری داره ساخت فنلاند، چین، هند. این ساخت هند هست. من یکیشو گرفتم راضی ام اوکیه
یادم نی کدومو میگینقل قول:
کابلشو از پشت مونیتور چک کردین که یه موقعی شل نشده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم چک کردم اما مشکل از اونجا نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]