(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور ؟ چرانقل قول:
به دردت نمیخوره همونو نصب کن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا طراحان وب هه این ..
البومارو بده اشترم با اين بيت ريت بزنه يه تگ سينجولم بزنه روش(sm2)
دیوثا اون موقع که من اینجا mp3 640 گذاشتم شما نبودین ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلیلی ندارم ..
ویندوزم 64 بیتیه نصب میشه ؟نقل قول:
بلی ..نقل قول:
نکنه مونطور که تو فیس بوک دست نوازشش رو امیر بلند شده شما رم بلاکی چیزی کردهنقل قول:
با چی فک کردی مگه نمیدونی نصف پستای تلگرامش از منه ..نقل قول:
سينجول شنيدم در پي اختراعه x266 هستي(sm2)
سینجول سنتوری (sm81)
رفیق من سنگ صبور قلب ها سنتوری رو آپ کن (sm2)
یه مرحمت میکنی واسه ما یه تلگرام بسازینقل قول:
قوس باسن امون نمیده خودم دس به کار شم .. با سیستمشم آشنایی ندارم .. نخندی ولی تا حالا یه بارم توش نرفتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
اینو نصب کن ..
شماره موبایلتو بده ..
یه کد sms میکنه ..
وارد کن ..
بعد تلگرام فعال میشه ..
همین ..
(sm27) برم باشگاه ..
کجاست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجنون اگه عاشق نشه لیلی اگه شیدا
زندون میشه این زندگی ویرون میشه دنیا
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی حوصله نداشتم تایپ کنم ....نمیدونم چرا امروز هرکی رو میبینم خنده م میگیره (sm2) فک کنم دیوانه شدم رفت (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) پس جناب دکتر رو الان زنگ میزنم بیات معاینت کنه توو راهه برو دم در الان میاد (sm167)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخی یادش بخیر باز این چش قیچ دندون قشنگ پیداش شد ....من موندم تو چطور مدرک گرفتی(sm2) عین مار همیشه نیشت بازه ببند اون فکتو (sm2)نقل قول:
(sm2)
03 Dar In Bon Bast
(sm50)
ای همیشه جاودانه در میان لحظه هایم(sm50)
امیر چقد شد ؟
(sm74)
باشه آخه گفتی شب منم به همون خاطر پرسیدم (sm93)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)
به نام اون کسی که میپرستی
تو رو دوست دارمت هر جا که هستی @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی تاینی میرینه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب شعری ! اینو کی خونده اونوقت ؟ (sm111)نقل قول:
مهستی (sm50)نقل قول:
من الان رسیدم ! (sm54)
سایت چرا کلا هیتلر شده !؟ (sm74)
بلی ! (sm77)
تا 20 هیلتر شده ! (sm74)
نمی دونم ! شاید مرورگرم خل شده ! (sm77)
شایدم " گلادیاتور ها " دستگاه پیش رفته خریدن ! (sm81)
(sm77)
(sm74) بارسا خرشانس ..