احساس میکنم تفنگ سرپر خیلی شنیده میشه باید کار بگیری باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
احساس میکنم تفنگ سرپر خیلی شنیده میشه باید کار بگیری باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارو و یوسف (sm132)
به نظرم روش مناسبی نیست،البته کلا من با اینکه رو هم حالا پسوند حرفه ای و...بزاریم مخالفم نمیدونم چرا همه جا دنبال تفکیک هستیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوسف که مشخصه خیلی شاخه پارو هم هیت ترین آهنگ آلبومه بدون شکنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی نگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال بابا
کدوم تفکیک ؟؟!!!
شايدنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشخص نيست (sm29)
من روي قهوه ي قجري هم حساب كردم
با اينكه يه كار وطني ِ
ولي فكر كنم متفاوت باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحبتتون متين ولي كي ميتونه نظر بده كدوم پست بامحتواتره؟
بر طبل شادانه بکوب(sm50)نقل قول:
مشرق نیوز نوشت: به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، این روزها، چندین عکس یادگاری از مجاهدان عراقی در کنار سردار حاج قاسم سلیمانی منتشر شده است که نشان از حضور این فرمانده خستگی ناپذیر در کنار آنان دارد. نمایی که پیش رو دارید، جدیدترین تصویر از آن دست است:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسراییل از این سلیمانی مث سگ میترسه