الان به من بی احترامی شده! چیکار کنم ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان به من بی احترامی شده! چیکار کنم ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه صداش شبيه صداي سعيد باشه نه (sm120)
برو مراجع ذیربط شکایت کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خیابون داشتم کیک کلف میزدم یهو یادم اومد ماه رمضونه(sm27)نقل قول:
به من کاری نداشتن بعد به دوستم واسه آدامس جویدن گیر دادن(sm120)
البته استثناهاتي هم هست مثل مهسا (sm120)نقل قول:
مدیریت زن ها زیادم بد نیست (sm120) ما یه دونه داریم نمیشه بری طرفش(sm120)
ﭼﻨﺪ ﺩﺭﻭﻍ ﺭﺍﯾﺞ ﺑﯿﻦ ﻣﺎ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺍﻣﺮﻭﺯ :
۱ - ﮐﺎﺭ ﮐﻪ ﻋﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ !
۲ - ﭘﻮﻝ ﮐﻪ ﺷﺨﺼﯿﺖ ﻧﻤﯿﺎﺭﻩ !
۳ - ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﯼ ﭼﯽ ، ﻣﻤﻠﮑﺖ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺩﺍﺭﻩ !
۴ - ﺗﻼﺵ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﻫﺮﭼﯽ ﮐﻪ ﺑﺨﻮﺍﯼ ﻣﯽ ﺭﺳﯽ !
۵ - ﭘﻮﻝ ﭼﺮﮎ ﮐﻒ ﺩﺳﺘﻪ !
۶ -ﺑﭽﻪ ﺩﺧﺘﺮ ، ﭘﺴﺮﺵ ﻓﺮﻕ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ !
۷ - ﻭ ﭘﺮ ﮐﺎﺭﺑﺮﺩﺗﺮﯾﻦ ﺩﺭﻭﻍ : ﭘﺸﺖ ﺗﻠﻔﻦ " ﺍﻭﻧﻢ ﺳﻼﻡ ﻣﯿﺮﺳﻮﻧﻪ " ...
ﻭ ﻣﻬﻤﺘﺮﯾﻦ ﺩﺭﻭﻍ " ﻧﺎﺑﺮﺩﻩ ﺭﻧﺞ ، ﮔﻨﺞ ﻣﯿﺴﺮ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ (sm120)
خیلی زشته نکنید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز به مدیریت نرسیده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين كه اتفاق عجيبي نيست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]