ﻣﯿﮕﻦ ﻟﻘﻤﺎﻥ ﺍﺯ ﺑﺲ ﺑﺎﺍﺩﺏ ﺑﻮﺩﻩ .....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺯﻧﺸﻮ ﺍﺯ رو شلوار میکرده..
نمایش نسخه قابل چاپ
ﻣﯿﮕﻦ ﻟﻘﻤﺎﻥ ﺍﺯ ﺑﺲ ﺑﺎﺍﺩﺏ ﺑﻮﺩﻩ .....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺯﻧﺸﻮ ﺍﺯ رو شلوار میکرده..
يه مزيت دختر بودن اينه كه ميتوني مطمعن باشي
.
اگه بچه دار شدي مادر بچه خودتي :)))
متاسفانه پسرا اين آپشنو ندارن
با یه دختره رفیق شدم ...
میگه پردمو باد برده(sm120)
ترسم از این است که یک شب
بخواهی به خوابم بیایی و من
همچنان به یادت
بیدار نشسته باشم ...
(sm27)
باز خانم عنترستانی اومد ساعت 1 بیدارت کرد؟ (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی رسولمون 24 بودا (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی به عقیده ی من پاسخ خوبی به عربه داده نباید سوژه ـش کنیم کم کم مسخره بشه (sm25)
لازم نکرده (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)(sm46)نقل قول:
(sm50)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]