نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خیلی سنم زیاده می دونی (sm37)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خیلی سنم زیاده می دونی (sm37)
کنسرت گذاشتن توی عربستان رو کجای دلم بذارم چرا انقد تغییر کرده این بشر جدا از نوع ارائه ی موسیقیهاش حتی شخصیت هنریشم تغییر کرده
این نشون میده که انسانها در گذر زمان تغییر میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها نکته ی جالبش اینه که کنسرت از شبکه ی mbcpersia پخش میشه و شادمهری که هیچوقت ازش یه کنسرت کامل ضبط شده هم ندیدیم حالا اجراش قراره لایو پخش بشهنقل قول:
خیلی جالبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا این خوده شادمهر هست؟؟؟؟
نقل قول:
گفته بود نمی رم ، نه ؟ (sm37)
این یعنی فقط ی چیز ..... (sm50)
نه دوبی رو گفته بود نمیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باس دید حالا ای ایران رو تو عربستان اجرا میکنه یا نه (sm173)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هـــــــــــعی (sm81)
اون دوبی بود گفته بود نمیرم.حرفی از عربستان نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره آره یاااادم اومد (sm50)