نگران باش حل نمیشه ... (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نگران باش حل نمیشه ... (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
چقد حال میده عکس سیامک عباسی رو بذاری زیر پستش (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگـــــــــــــــــــــــ ـــــــران باش حل نمیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــشه !(sm2)(sm51) (sm2)
غمزه ی چشم آن مست ابرو کمان
برده دل از قرار من ناتوان
ای دل و دین من جان شیرین من ... (sm50)
امان ای دل ای دل ای دل ای دل ای دل ...(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا سرت گرمه کم آفتابی میشی همیشه تا من میرم یهو میایی میخواستم شات داون کنم که دیدم پست زدی لوگین کردم
24 ساعت خدا ازین آهنگا گوش میدی نمیری تو کما ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفت من از پی اش بی نشان میروم
دیده ام خون فشان پر فغان میروم
نام او بر زبان من خراب جهان
همچو تیری رها از کمان میروم
ای دل و دین من جان شیرین من ... (sm50)
عبدالمالکی کجا شات داون کنی هستیم حالا (sm2)نقل قول:
امان ای دل ای دل ای دل ای دل ای دل ... (sm50)
کلا تو خلصه تشریف دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشون یه تازگی خاصی دارن و تکراری نیستن آدم خسته نمیشه
دل من به یارب آمد ز شکنج بند زلفت
مشکن که در دل شب اثری بود دعا را ...(sm50)
از اون وقت تا حالا خواستم جواب بدم پست ارسال نمیشه لامصب (sm178)نقل قول:
نت خیلی داغونه تا میاد یدونه ارسال کنم پدرمو در میاره سایت واسه من هر 10 دقیقه یه بار میره تو حالت هنگ هیچ صفحه ای باز نمیکنه فقط میچرخه فقطم باران اینجوریه (sm1)
با هاست شیلد بیانقل قول:
(sm59)
سَر شونه هام خیلی درد گرفته چشمامم داره میسوزه خیلی خوابم میاد نتم که داغونه پس من رفتم فعلا" تا فرداااااا @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
هر چی بشکن بشکنه ریده شده توش اوناییم که بت دادم بدرد عمم میخوره (sm2)نقل قول:
قابل توجه دوستان من عمه ندارم (sm2)
(sm30)
(sm27)
میلاد...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله
چارتا اهنگ خوب از این پیک نی بده ببینم در چه سطحیه (sm59)نقل قول:
320 لدفا (sm10)
فرستادم براتنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم کامران تفتی خیلی شبیه آلبوم مهدی باقریان تشریف داره (sm59)
تفت هم شده خواننده؟
ديوث چه غلطي كرده بودي اين اشترمه بزنما باهام بد حرف زد
نه بابا یه عکس از فن خال گذشته بودم صحنه های ناجور داشت که البته شطرنجی بود ولی میرانجمن از ابزارش استفاده کرد
آلبومش خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم میلاد بابایی هم خیلی خوبه
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
کسی اگه میخواد نرم افزار کرک شده µTorrent رو دانلود کنه بره تو این سایت
اینم عکس از خود نرم افزار خیلی ردیفه سرعتم میره بالاتر(sm120)
کارش چیه چیکار میکنه ؟نقل قول:
تورنت دانلود میکنه دیگه (sm54)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
حالا یبار خواستی یه توضیح بدیا
خب برنامه رو ول کن از گوگل میپرسم در مورد تورنت بگو چیه اصلا" (sm2)
تو چه باشی یا چه نباشی
تو رفتی تو روح و جونم ... (sm50)