کلا با عربا مشکل داشت این بشر
دیگه نمیدونم چطور شده شاید خودشو آپدیت کرده
نمایش نسخه قابل چاپ
کلا با عربا مشکل داشت این بشر
دیگه نمیدونم چطور شده شاید خودشو آپدیت کرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره این جوری یاددم بود اون کلیپو .. (sm50)
یعنی جایی ک نذارن ای ایرانُ بخونم نمی رم
پــــــــــــــــــــیِ اســــــــــــــــــمــــ ِ تــــــــــووو مــــــی گــــــــــشــتــمتــــــــــــــــــــه یــِ فنجــــــــــــووونِ خـــــــــــــــااالـــــ ــــــــــــــی(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)
آهنگ جدید و شنیدنی حسین قربانپور به اسم *روزی چند لحظه*
چند ساله منتظر این آهنگ بودم ملودی و ترانه کاملا سلیقه من هست و خیلی این آهنگ رو دوست دارم.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اگه خواستی بزارش رو سایت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم خیلی منتظر این اهنگ بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتها تبلیغاتش خیلی ضعیف بوده
این اهنگ باید بیشتر شنیده بشه
این اهنگ حسین قربانپور خیلی سرتر از دو اهنگ اخر شادمهر هستش
واقعا اهنگ تمیزی هستش همه چیش خووبه مخصوصا شعرش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای این ک آهنگ شادمهر آهنگسازی و تنظیم خودش نبود (sm50)
البته من اون آهگم گوش ندادم (sm54)(sm128)
شادمهر اگه خودش بخواد بسازه که دیگه غوغا میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف که از استعدادش محروممون کرده
نقل قول:
اوووهوووم (sm81)
برای خود قربانپور هم چند وقت پیش کامنت گذاشتم راجع به این آهنگ...
ای کاااااش که این کار رو با صدا و تنظیم شادمهر میشنیدیم(sm178)
کار خیلی زیبایی هست. منم منتظرش بودم