دوست دارم تو بگی برام
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست دارم تو بگی برام
خب اگه خیلی مختصر و مفید بخوای بدونی تورنت یعنی بازی...نرم افزار ... ویندوز .... فیلم اکشن .....پ.ورن ....و غیره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ok یاد صادق بخیر ( هانی جوون ) (sm2)یعنی با این برنامه که گفتی میشه راحت اینا رو دانلود کرد فولترر نیست (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دوتا هست که فیلتره هر چی میخوای سرچ کن فیلم ...بازی .... موزیک
اونوقت تورنت رو دانلود کن چند کیلو بایته بعد اون نرم افزارو نصب کن دابل کلیک کن رو تورنت میره تو لیست نرم افزار دانلود میشه مث دانلود منیجر
"می کَشی" (sm50)
حواسم نبود فولتررر رو درست نوشتم گفتم پستمو ویرایش کنم سایت نره توو لیست سرچ گردو شکن (sm2)
دمت گرم عشقولی مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگاه نکن تو چشام
دعوت نکن منو به شام
بهم دیگه زنگ نزن
حرفای قشنگ نزن
نمیخوام باشم پیش تو
چرا حالیت نمیشه تو
بهم دیگه زنگ نزن
حرفای قشنگ نزن ... (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخند - بحث عشقیه (sm120)نقل قول:
اوه من فک کردم سنتیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)(sm2)نقل قول:
اینستاگرام رسمی اعتبار موزیک ایران(sm127) بانو حمیرا ی عزیز (sm127)
این پیج توسط دختر گل شون هنگامه خانوم اداره میشه
فالو کنید دوستان (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یگانه بد نیست آهنگش
لینک فری گیت پلیز
با رویش ناگزیر جوانه چه میکنید(sm9)
خزون شهر ما باتو بهاره(sm19)
(sm50)
پس خود دخترش هنگامه جون کجاست (sm51) (sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیدا نمیشه؟! ویدیوشو میگم... (sm10)
دیروز همفسر گوگوش دان کردم.کاملا کرسیشعر بود(sm9)پل هم مثل اونه؟؟7-8تا ویدیو بی کیفیت.نقل قول:
بفیه همش تبلیغات(sm9)
آره دیگه اینجوریه پارس ویدئو ضنازاده (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی هیچجوره یافت نمیشه؟! (sm172) خو اگه نیست همونو پس لطفا پ. خ کن (sm172)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مثل من زمستونی نداری که باشه لحظه ی چشم انتظاری(sm3)
2-3ساله یه برف درست نیموده(sm3)
نصفه شب بری بیرون تو کوچه.تیربرقا پیاپی روشن.دراز بکشی رو برفا.تا چند لحظه زندگی کنیم(sm3)
مرا بگذار با این ماجرایم(sm50)
لعنت به تو به عشق تو
به تو و اون گوشی لعنتی ... (sm50)
کارگردان معروف سینما و تلویزیون که با وعده سوپراستار شدن، دختر شهرستانی را به آپارتمانی در پایتخت کشانده و قربانی نقشه شومش کرده بود، به تحمل ۱۰۰ضربه شلاق و ۲سال محرومیت از انجام هرگونه فعالیت هنری، محکوم شد
کی بوده؟(sm29)
اشترم
میخواستم بگم میخوام تاپیک بزنم که اره رو دادی(sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)
یکی مثل من واسه یکی مثل تو اگه سادست
ولی یکی تو واسه یکی مثل من فوق العادست ...(sm50)
دارم نیازه انجمن رو تحلیل میکنم که بتونم خوراکه مناسب بهش بدم(sm2)
میخوام ost بذارم
یا بالدار یا خاردار (sm120)
دیوث مسخره بازی درنیار الان اشترم فکر میکنه میخوام تاپیکه **** بزنم.
به اهدافشون رسیدن(sm2)
(sm3)
اینا چقد عمر میکنن(sm3)
با نهج البلاغه شروع کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm89)(sm89)(sm89)نقل قول: