من یه معذرت خواهی به همتون بدهکارم :|
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یادتونه بچه بودید پدر و مادراتون
هی بهتون سرکوفت می زدند از بچه ی مردم یاد بگیر!!!
اون بچه من بودم
واقعا شرمنده(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من یه معذرت خواهی به همتون بدهکارم :|
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یادتونه بچه بودید پدر و مادراتون
هی بهتون سرکوفت می زدند از بچه ی مردم یاد بگیر!!!
اون بچه من بودم
واقعا شرمنده(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پ.خ باز کن!
250؟ دیروز دیدم 100 تومن کسی نمیخرید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز شد دَدی
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب حالا پاسخ بده دختر گلم (sm120)نقل قول:
علی عبدالمالکی - موج ... (sm50)
دومادم چطوره؟(sm39)(sm39)(sm39)(sm39)(sm39)(sm39)(s m39)(sm39)(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه منفي اشتباه شد خب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتره بگي از وقتي فكر ازدواج به سرت زد (sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا چشم شور تر از خودم ندیدم .دو مین پیش گفتم چه عجب حجمم هنوز تموم نشده که زارت به فنا رفت(sm81)نقل قول:
دوما فکرت منحرفه ، گفتم خهر کی به اسفندیا پول نده خره (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشِ جونت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]