کامل پخش شده اما تنظیم نهایی نشده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کامل پخش شده اما تنظیم نهایی نشده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمال داره یکی از همین کارایی ک با قربانپور داره قبل عید پخش بشه؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون تنظیم هم قشنگ بود اگه تنظیم میشد ببین دیگه چی میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امکانش هست چون آهنگ برنده کاملا مناسبتی بود و پخش شد ولی احتمال داره قبل عید یه کار جدید بیاد البته همش احتمالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف های شادمهر راجب سیاوش قمیشی
ببینید چی میگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشک آدم در میاد
تک و تنها و گیتارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
آخی این مصابحه هه (sm81)
نقل قول:
آخی (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
همه ی ویدیو هام پاک شده (sm50)(sm81)
کلی تایپ کردم
همه شو پاک کردم
حسم مثل اون کسایی هست که اونقدر کتک خوردن که دیگه درد لگد و مشت رو نمیفهمن
سِر شدم دیگه
به قول فواد شل کردیم
امیدوارم موفقیتت رو ببینم عشق هنری من
شاد و شادمهری باشید (sm127)(sm50)
(sm50)
ماااا حــم امــــــیـــــــــــــددو ااااااااریم (sm10)