نه(sm50) نمیخوامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه(sm50) نمیخوامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس دیگه زر نزن انگار فقط من اینجام با این آواتار تخمی اتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم آواتار نابود میکنم(sm50)نقل قول:
یه بنده خدایی هایده اومده بود به خوابش بش گفته بود پنجشنبه و جمعه آهنگای منو نزارین من روحم در عذابه (sm59)
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لب روی لب گذاشتن و دم نزدن تا به کی
- (sm50)
بهم میگی چجوری؟
(sm27)
حتی شاهد ازدواج دختران کمتر از ۱۰ سال نیز بودهایم.
مملکته داریم.وقتی قانونی داریم که پدر میتونه با فرزند خونده خود ازدواج کنه(sm27)
اشترم،دیوثه بی سلیقه.میخوای همون بنره رو یه دستی بهش بزنم تغییرش بدم؟(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بااین سرعت باید200البوم فلک دان کنم.امشب قطع میشم.فک نکنم4تابیشتر بشه.کلی پول میدی.روزا اینطوریه(sm3)
دیشب130بود.نتونستم بیداربمونم(sm3)
اشترم تا بیکارم از موقعیت استفاده کن(sm132)
(sm172)
اشترم تا بیکارم از موقعیت استفاده کن(sm132)
یه بنر انیمیشن زدم اس.نمیخوای؟
امیر سایت واسه من باز نمیشه انجمن باز میشه فقط . سایت مشکل داره ؟
من از تمش خوشم میاد عوضشم نمیکنم(sm2)
(sm2)
سلیقه نداری.هم فونتش بده.هم نوشتش حرفه ای نیست.بچه گانهس
منم میتونم.تو30دقیقه یه چی تو همین چیزا دربیارم(sm2)
نکنه انتظار داری یه بنر درست کنم این هواپیما کاغذیه تلگرام بیاد یه 2-3 تا مانور انجام بده و بره؟(sm2)(sm2)
پس چرا از من اینجوریه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
history پاک کننقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فونتش خیلی تخیلی و زشت تشریف داره ولی در کل تم کار خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی دستت درد نکنه تجربه ای شد واسه سری بعدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیستوری رو میلاد گفت پاک کن پاک کردم درست شد. دست هر دو تون درد نکنه @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@+Milad16
میلاد من یه ساعت نوشتم چرا فونتش اینه و چون اشترم نمیخواست بزنه همینطوری زدم رفت ولی موقع ارسال سایته خراب شده قطع شد و نوشته هام پرید(sm2)
یه کاری نکنید یه بنر بزنم کفه همتون ببره.ولی حجمش بالا میره
صحبت های توهین آمیز نماینده ارومیه بعد از پیروزی در انتخابات ، از تجاوز به نماینده قزوین در دستشویی تا توهین به زنان و رقبای انتخابات !!
قاضی پور با توهین به نامزدهایی که برای انتخابات اعلام حضور کردهبودند میگوید:«مملکت را به آسانی به دست نیاوردهایم که هر روباه و بچه و کره الاغی را بفرستیم آنجا. مجلس جای کره الاغ نیست! … مجلس جای زنان نیست؛ جای مردان است. بفرستید سرشان بلا بیاورند تا آبرویتان برود!؟
قاضی پور در اظهاراتی شنیع و خلاف شرع و عرف میگوید:« شیخ قدرت ا… علیخانی نماینده قزوین بود، قزوینی است، در مجلس همه از او میترسند به یکی از نمایندههای همشهری ما که قد کوتاهی هم داشت گفته بود بیا ببرمت یک شب مهمان من باش. یک روز رفته بودم جایی، گفتم شیخ کجاست؟ گفتند دستشویی، من هم رفتم دستشویی، دیدم همه جا را شسته و دستمال کاغذی گذاشته چون وسواس دارد، خم شد وضو بگیرد که […] بعد غش کرد افتاد روی زمین، در را باز کردم دیدم ۲۰ نفر به خاطر سر و صدای ما پشت در آمده اند. گفتم حاج آقا کمین زده بود کمین خورد!یک هفته به مجلس نیامد. بعد از یک هفته که مرا دید سر و صدا کرد و نمایندگان دورش جمع شدند. پهلویش را باز کرد گفت بیایید ببینید این فلان فلان شده چه بلایی سر من آورده است! ببینید کبود شده است. گفتم حاج آقا آن جای دیگرت را هم نشان بده! مجلس جای سوسول بازی نیست! به مجلس مرد بفرستید؛ حداقل کاری هم نکند آن یکی کار را بتواند بکند!
وی در ادامه با بیان اینکه من لهجه دارم و به لهجهام هم افتخار میکنم. گفت آنهایی که فارسی حرف میزنند چه […] ای خوردهاند تا به حال؟»
خیلی خرینقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون مثبتی که بغل اسم بعضی یوزراست
یعنی تو لیست دوستاتن
خنگ علی
(sm2)
فعلا منتظره یه کاره مشترک از دی جی دی سول و سینجول باشید.تا 1 ساعت دیگر.امان از بیکاری .پاشم برم دور دور بهتره(sm2)
ولی نه اینو میزنم منتظر باشید
عینه بز میمونه این سینجول.اصن ریتم حالیش نیست.رو ریتم خونده بود یه چی درست میکردم بره واس فامیلاش تعریف کنه
مگه کوری بابا قوری میلاد یوزرش + داره واقعا" که بیسوادینقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابوالفضل تو دیگه چرا زرتی به چرند این بابا قوری خندیدی تو که بابا یه پا استادی
خر خاکی میخاستم ببینم میفهمی یا نهنقل قول:
ولی دیدم نه خرها هم سواد دارند(sm2)
بمیر گرتی نمیخواد دیگه ماست مالیش کنی همه فهمیدن کی حواسش تو باقالیاس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm90)نقل قول:
نه باو من میدونم یورزش+داره+18نقل قول:
این که رک گفت خیلی خری باحال بود(sm2)بی جنبه بازی درنیاری قهرکنی(sm2)من با وسعت صدا اصن کاری ندارم (sm2)
بنازم به این رو (sm2)نقل قول:
- (sm50)
این بشر اصلا" یه کلمه حرف حساب از دهنش در نمیاد همش دری وری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا قهر چیه این چیزا دیگه از من گذشته تا دلت بخواد جنبه دارم خیالت راحت از دست این روزگار پوستم شده پوست کرگدن (sm2)
فدایی داری ابوالفضل جون (sm19)
یکی این سینجول دیوثو تگ کنه(sm2)