(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یارو خیلی جوکه.بااون لحهجه شخمیش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه.میخوای چیکار کنی
کجا رفتی یهو قهر نکنی عیزم. (sm162) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای زجه مردی که مرده در تبعید ... (sm50)
نه بابا مگه مثل تومنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقدر مترو رو بالا پایین کردم حال ندارم
سرم درد میکنه
کم کم برم لالا شاید
بگرد دنباله یه گزینه به اسم fade outنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 ثانیه اخره موزیکو انتخاب کن و اون گزینه رو بزن.حله
خسته نباشی مرد کارنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو یه چایی دم کن بخور یه چند ساعت بخواب حالت جا میاد البته شام یادت نره که شکمت قور قور میکنه نمیزاره راحت بخوابی
میلاد گوش دادی؟(sm2)
روضه خونی های حاج محمود هفت تیرکش رو تیستو ریمیکس کنه اینجوری میشه (sm120)
این امین حبیبی چقدر خوبه دمش گرم (sm127) صدا داره نه حرفا 6 دانگ صدا رو داره
عجب آلبوم خوبیه همه ی سازهایی که استفاده شدن حقیقین و زنده ضبط شدن و خواننده هم زنده خونده کیفیت یعنی این
سینجول جان صدای شمارو دوست دارم چون کپی نمیکنی و صدات رو عوض نمیکنی
شما پکیج رو با برچسب ایران رادیاتور دارا هستی من به شما کریدیت میدم
درود بر شما
(sm176)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزی(sm10)
میلاد ارزش داره رو این سینجول سرمایه گذاری کنیم یا نه؟(sm2)
بله بالخره میتونیم آخر هفته ها بدیمش کرایه به سیبیل کلفت ها که حداقل خرج خودشو دربیاره (sm120)
اگه میخواستم روش کار کنم مثلا 2 ساعت یه کاره حرفه ای درست میکردم بیا و ببین.اولشم نریشن میرفت دی جی دی سول پرزنتز،ووکال بای سینجول(sm2)
معین (sm172)
امضامو نمیتونی کم حجم کنی؟.کیفیتشم زیاد پایین نیاد(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میکنی(sm169)
آهای دار و ندار من
دنیام نزار من
دوست دارم
آهای به هیشکی دل نبند
تا میتونی بخند
دوست دارم ... (sm50)
اشکم ولی بپای عزیزان چکیده ام
خارم ولی بسایه گل آرمیده ام
ای سرو پای بسته به آزادگی مناز
آزاده من ، که از همه عالم بریده ام
(sm50)
الی (sm74)
این آهنگ معین قرار بود بترکونه ؟!!(sm77)
مگه نترکوند ؟
کیفیتش ریده میشه همین خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا فقط چون همزمان با کار سینجول ریلیز شد دیده نشد آهنگشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنامه ریزی اشتباه به همین میگن دیگه - کار سینجول دمو بود هنوز کامل نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کثافت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم سایت شانسی باز میشه.10 دقیقه باز نمیشه یهو باز میشه
(sm2)(sm2)نقل قول:
سینجول با دوتا اتود کاری کرد تا 6 ماه هیچکی نمیتونست خواب و یوسف چاوشی گوش کنهنقل قول:
(sm2)(sm2)
یکیتون بیاد اینو بخونه بزنم رو بیت(sm2)
خودت بخون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرح ستم بس خوانده ام، آتش به آتش مانده ام،
من اشک چشم کودکان، دامان به دامان دیده ام..
(sm50)
نمیخونم(sm2)نقل قول:
(sm2)
یا اکثره امام زاده ها بجز بیژن(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]