کجایی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کجایی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلگری اندازه گاو نمیفهمه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تو روز کاریش هیچ غلطی نمیزنی.. جمعه کار میکنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا اضافه کاری میری مشینی اونجا(sm2)
ریدم تو سرو کله شهرام شب پره (sm2) بابا دو آهنگشو وقتی سر کیف باشم گوش میدم گاییدی منو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جون تو فقط 7 تا آهنگ بیشتر نمیشه شمردم یعنی از بین 10 تا آلبوم فقط 7 تا (sm2)
تو نقد و بررسی های گوشی های دیجی کالا هم عکس آهنگ های چاوشی رو میزارن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب چیکا کنم از صبح اومدیم کاره دیگه (sm74) اگه من نباشم چرخ اقتصاد مملکت نمیچرخه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نباشی کی اینترنتو به گا بده بندازن گردن کارمندای بدبخت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا کنکور استرس نداشتم نمیدونم برای سوریان چرا انقد استرس دارم (sm35)
(sm2)
به اسرائیلی خورد؟